Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Caminando
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2014-06-16
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Medarbetare
Bagge, Caroline (form)
Dimensioner
240 x 195 x 13 mm
Vikt
590 g
SAB
uFk
ISBN
9789127437142

Caminando 1 Lärobok inkl ljud, fjärde upplagan

(94 röster)  |   Läs 10 recensioner
Häftad,  Svenska, 2014-06-16
573
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Caminando är läromedelsserien som förmedlar kunskaper i spanska med stor autenticitet. Caminandostår för trygghet och kvalitet i klassrummet och innehåller allt dina elever behöver för att lära sig spanska.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Caminando 1 Lärobok inkl ljud, fjärde upplagan
 2. +
 3. Caminando 2 Lärobok fjärde upplagan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Caminando 2 Lärobok fjärde upplagan av Elisabet Waldenström, Ninni Westerman, Åsa Bretz, Åsa Gustafsson (häftad).

Köp båda 2 för 1146 kr

Kundrecensioner

Det finns 10 recensioner av Caminando 1 Lärobok inkl ljud, fjärde upplagan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket nöjd
  Chana, 10 november 2020

  Varierade texter som också ger perspektiv på ett antal spansktalande länder. Lämpar sig för självstudier om man är van att läsa språk. Aktuell vokabulär, intressanta fakta och toppen stöd av interaktiva övningar på nätet (Obs: ingen medföljande CD-skiva). Bokens grammatikavsnitt ger de grunder man behöver för den nivån men parallellt stöd av en grammatik och lexikon rekommenderas om man är en nyfiken inlärare.

 2. Helnöjd
  Mari, 7 oktober 2019

  Den fungerar mycket bra för självstudier då man också har tillgång till övningar och ljudfiler online. Kan varmt rekommendera denna bok.

 3. Ingen för Nybörjare
  Sam Gadiri, 19 september 2019

  Boken passar bra för de som redan läst spanska eller vill fräscha upp sina kunskaper. Definitivt ingen läromedel för nybörjare.

 4. Highly recommended!
  SolZamora, 24 maj 2018

  Caminando 1 har en suverän blandning av kultur, gramatik, och fakta från olika spansktalande länder. Det är underbart för att utvecklas ett fantastiskt perspektiv! ¡Gracias!

 5. Rörig och förvirrande lärobok i Spanska
  Bo Lindblad, 5 oktober 2017

  Positivt:
  Bifogade länkar med ljudfiler och läxförhör.

  Negativt:
  Rätt på rödbetan utan grammatiska grunder.
  Som gammal tekniker vill jag ha en struktur att stå på, innan jag börjar kasta mig in i smeten.
  Du behöver en bra grammatikbok i handen för att hitta strukturen i språket.

  Att lära sig ett antal talade fraser utantill kan en apa göra, men att sedan följa upp med en intelligent försättning kräver mer än utantill kunskap
  .
  Den bifogade grammatik d... Läs hela recensionen

 6. Målgrupp
  Ann-Mari Johnsson, 14 september 2017

  Jag är pensionär och vill lära mig ett nytt språk. Alla i min målgrupp har inte internet och därför borde språkpaketet innehålla en CD med uttalsövningar. Dyrt pris för denna bok. Vad innebär annars inklusive ljud?

 7. Ljudfilerna
  Bernt, 7 november 2016

  Bra bok. Fungerar bra för självstudier även för mig som är 70+ och som aldrig läst spanska tidigare. Det hade varit bra om varje ljudfil funnits i två versioner. En i mycket långsam takt och en i normal. Annars är jag mycket nöjd.

 8. Falsk marknadsföring
  Nybörjare, 2 september 2016

  Ingen ljud-cd medföljde som utlovat. Fick beställa den separat för dyra pengar. Boken är ganska svår om man är nybörjare som jag är

 9. Nöjd!
  Jvb, 1 september 2015

  Mycket bra med det kompletterande materialet på webben. Till exempel extraövningar och ljudfiler där man bland annat kan lyssna på ord/meningar.

 10. Caminando 1
  Åke , 28 oktober 2014

  Boken är bra, det är mycket värdefullt att man genom att gå in på nätet kan lyssna på uttalet.det tror jag är nödvändigt för att lyckas lära.

Visa alla 10 recensioner

Fler böcker av författarna