Fler böcker inom
Format
Övrigt
Språk
Svenska
Antal sidor
148
Utgivningsdatum
2016-02-04
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Medarbetare
Dolmark, Anita (form)
Dimensioner
300 x 212 x 10 mm
Vikt
500 g
ISBN
9789127443921

Förskoleklassens metodik - upptäck matematik

Övrigt,  Svenska, 2016-02-04
636
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Matematik är inte bara siffror och tal. I denna samling matematikaktiviteter får du tillsammans med dina elever utforska olika delar av matematikens värld. Leta mönster utomhus, lyssna till mönster av ljud, lös problem och använd kroppen som måttstock.

I denna idébank beskrivs ett 50-tal olika aktiviteter där elevernas agerande står i centrum. Aktiviteterna kommer med en utförlig beskrivning av hur de ska genomföras och du får även tips på hur du som pedagog leder eleverna genom aktiviteterna och hur du kan utveckla dem. Alla mallar och kopieringsunderlad du behöver följer med boken.

Extramaterial

På lärarwebben hittar du alla kopieringsunderlag i form av pdf:er.

Om författarna

Andreas Ebbelind är doktorand i matematikdidaktik vid Linnéuniversitetet i Växjö där han också arbetar med lärarutbildning. Andreas har en bakgrund som tidigarelärare undervisande i förskoleklass, år 1 och år 2 i framförallt matematik. Hans forskningsintresse är lärares identitetsutveckling med fokus på undervisning i matematik.

Hanna Palmér är universitetslektor i matematikdidaktik vid Linnéuniversitetet i Växjö där hon också arbetar med lärarutbildning. Hanna har en bakgrund som tidigarelärare och hennes forskningsintresse är lärares professionella utveckling med fokus på matematikundervisning samt yngre barns (0-12 år) lärande i matematik.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Förskoleklassens metodik - upptäck matematik
  2. +
  3. Byggnadsvård : fönster och dörrar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Byggnadsvård : fönster och dörrar av Erika Åberg (inbunden).

Köp båda 2 för 885 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av författarna