Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Input
Antal sidor
99
Utgivningsdatum
2015-11-17
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Medarbetare
Dolmark, Anita (form)
Illustratör/Fotograf
Micaela Favilla
Dimensioner
240 x 185 x 5 mm
Vikt
222 g
ISBN
9789127444072
Input Koden till digital kompetens (häftad)

Input Koden till digital kompetens

(1 röst)
Häftad Svenska, 2015-11-17
377
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Koden till digital kompetens

Koden till digital kompetens är en grundbok för digital kompetenshöjning som riktar sig till dig som är lärare eller skolledare i grundskolan. Boken spänner över många brännheta områden som digital kompetens, maker-rörelsen och programmering.

Boken består av två delar. Den första handlar om vad digital kompetens är och sätter in kod och programmering i ett sammanhang. Den andra delen går igenom viktiga begrepp och reder ut olika synsätt kring vad programmering i skolan är och hjälper dig att komma igång med programmering tillsammans med dina elever.

På ett lättsamt och personligt sätt berättar Karin Nygårds om sin egen resa in i den digitala världen och ger dig också en grundkurs i programmering.
Författarna

Karin Nygårds är grundskollärare i svenska och svenska som andraspråk, men arbetar sedan 2013 enbart med att utveckla digital kompentens och programmering i skolan. Hon arbetar såväl nationellt som internationellt med att utveckla metoder för att fler ska bli digitalt kompetenta.

En bok i Inputserien

Inputserien består av böcker skrivna av lärare och forskare. De ger dig handfasta undervisningstips skrivna utifrån författarens personliga erfarenheter och med vetenskaplig förankring. En Inputbok går att använda direkt i din undervisning och lämpar sig väl för kollegialt lärande.

Vi vill att du ska få inspiration och ny kunskap som är vetenskapligt förankrad och paketerad i ett lättillgängligt format.

Behöver du mer input till din undervisning? Se alla titlar på nok.se/input
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Input Koden till digital kompetens
  2. +
  3. Språklig sårbarhet i förskola och skola : barnet, språket och pedagogiken

De som köpt den här boken har ofta också köpt Språklig sårbarhet i förskola och skola : barne... av Barbro Bruce, Eva Sventelius, Ulrika Ivarsson, Anna-Karin Svensson (häftad).

Köp båda 2 för 759 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Karin Nygårds

  • Så funkar internet

    Karin Nygårds

    Vad är det som finns överallt och som alla använder hela tiden? Internet så klart! Men vad är det egentligen? Hur fungerar det och vem kom på det? Så funkar internet är en djupdykning i ettor och nollor, nätverk, datorer och fiber. Läraren Karin N...