Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Input
Antal sidor
100
Utgivningsdatum
2015-11-17
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Medarbetare
Dolmark, Anita (form)
Illustratör/Fotograf
Micaela Favilla
Dimensioner
240 x 185 x 5 mm
Vikt
222 g
SAB
Eabpu
ISBN
9789127444072
Koden till digital kompetens (inbunden)

Koden till digital kompetens

(1 röst)
Inbunden,  Svenska, 2015-11-17
428
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Boken består av två delar. Den första handlar om vad digital kompetens är och sätter in kod och programmering i ett sammanhang. Den andra delen går igenom viktiga begrepp och reder ut olika synsätt kring vad programmering i skolan är och hjälper dig att komma igång med programmering tillsammans med dina elever.

På ett lättsamt och personligt sätt berättar Karin Nygårds om sin egen resa in i den digitala världen och ger dig också en grundkurs i programmering.

För de arbetslag som vill läsa och diskutera boken gemensamt finns en gratis studiehandledning att ladda ned på nok.se/läromedel.

Om författaren

Karin Nygårds är grundskollärare i svenska och svenska som andraspråk, men arbetar sedan 2013 enbart med att utveckla digital kompentens och programmering i skolan. Hon arbetar såväl nationellt som internationellt med att utveckla metoder för att fler ska bli digitalt kompetenta.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Koden till digital kompetens
  2. +
  3. Digitalisering i förskolan på vetenskaplig grund

De som köpt den här boken har ofta också köpt Digitalisering i förskolan på vetenskaplig grund av Susanne Kjällander, Bim Riddersporre (inbunden).

Köp båda 2 för 866 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Karin Nygårds

  • Så funkar internet

    Karin Nygårds

    Vad är det som finns överallt och som alla använder hela tiden? Internet så klart! Men vad är det egentligen? Hur fungerar det och vem kom på det? Så funkar internet är en djupdykning i ettor och nollor, nätverk, datorer och fiber. Läraren Karin N...