Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
560
Utgivningsdatum
2016-08-08
Upplaga
2
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Medarbetare
Ivarsson, Jenny (förf.)
Dimensioner
240 x 190 x 20 mm
Vikt
1177 g
ISBN
9789127447103

Heureka! Kurs 1 och 2 Basåret Teoribok

(3 röster)  |   Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2016-08-08
852
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Heureka! gör fysiken lättillgänglig och intressant för eleven. Med text och bild visas fysikens tillämpningar, historiska utveckling och betydelse för individ och samhälle på ett pedagogiskt sätt.

Heureka Fysik 1 och 2 Basåret är anpassat för de naturvetenskapliga och tekniska basåren. Det består av en teoribok och en övningsbok och innehåller allt material från Heureka Fysik 1 och Heureka Fysik 2. Dessutom innehåller det efterfrågat fördjupande material inom områden som rörelsemängd, växelströmskretsar och relativitetsteori och ger därmed möjlighet till ytterligare förberedelse inför högre studier i fysik.

Teoribok

* Pedagogiskt utformade texter och figurer
* Kontrolluppgifter som hjälper eleven att bearbeta texten samt utmanande
* Tänk till!-uppgifter
* Gott om lösta exempel
* Sammanfattningar till varje kapitel

Övningsbok

* Övningar till varje kapitel
* Ledtrådar, lösningar och facit till övningarna
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Heureka! Kurs 1 och 2 Basåret Teoribok
 2. +
 3. Heureka Fysik 1 och 2 Basåret Övningsbok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Heureka Fysik 1 och 2 Basåret Övningsbok av Rune Alphonce, Lars Bergström, Per Gunnvald, Erik Johansson, Roy Nilsson (häftad).

Köp båda 2 för 1423 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Heureka! Kurs 1 och 2 Basåret Teoribok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Gör er själva en tjänst och avstå köpet av Heureka....
  Erik, 14 februari 2022

  Gör er själva en tjänst och avstå köpet av Heureka. Har läst få böcker så opedagogiska som denna. Tvärt om vad beskrivningen säger så gör denna bok fysiken svårtillgänglig för läsaren. Resonemangen är invecklade och görs nästan obegripliga p.g.a. röriga notationer och dåliga figurer (figurer som allt för ofta inte ligger på den sida läsaren befinner sig på, utan en eller två sidor fram eller bak). Det finns också gott om slarvfel: stavfel, felaktig meningsuppbyggnad och felaktiga svar, m.fl.

 2. Riktigt dålig
  Student, 6 oktober 2020

  Noll pedagogik med förvirrande figurer och resonemang samt flera fel i facit. En riktigt dålig bok. Efter att ha struntat i boken och bara använt youtube istället så gick fysiken mycket lättare.

 3. Överflödig och långt ifrån pedagogisk.
  David, 5 februari 2017

  Alldeles för mycket text som fokuserar på att försöka göra fysiken mer intressant istället för att göra den förståelig. Räcker inte alls med att studera denna bok och göra uppgifterna från tillhörande övningsbok, oftast får man vända sig till resurser online för att kunna få informationen presenterad på ett tydligt sätt där fysiken ligger i fokus. Finns betydligt bättre böcker på Engelska att tillgå, men tyvärr har högskolor valt denna bok som kurslitteratur på grund av brist på andra alternativ på svenska.

Visa alla 3 recensioner