Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Rivstart
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2017-09-06
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Medarbetare
Jäderberg, Cristina (form)
Dimensioner
240 x 170 x 15 mm
Vikt
443 g
SAB
Fc
ISBN
9789127448568

Rivstart B2+C1 Övningsbok

(8 röster)
Häftad,  Svenska, 2017-09-06
380
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Med humor och allvar visar Rivstart den snabbaste vägen till språket. Rivstart består av textbok, övningsbok och lärarhandledning. Lärandet går snabbt framåt med tydlig struktur och med snabba repetitioner. Teman i kapitlen och den grammatiska progressionen bygger på nivåbeskrivningarna i Europarådets nivåskala (GERS) och går igenom nivåerna A1–C1. Övningsböckerna med grammatikövningar vävs in i textboken genom hänvisningar. Rivstart passar även bra för studier på egen hand eftersom pedagogiken och arbetet med textbok och övningsbok är lätt att förstå.

Ta språket ytterligare en nivå

Rivstart B2+C1 består av skönlitteratur av svenska författare, dialoger, tidningsartiklar och facktexter av olika längd och svårighetsgrad. Både formellt och vardagligt språk tas upp och eleverna förfinar sina kunskaper inför högre studier. Rivstart B2+C1 är perfekt för den som vill arbeta eller studera vidare i Sverige.

Lärarhandledning

Här finns tips för undervisning, kopieringsunderlag och manus till hörövningar. Lärarhandledningen är webbaserad. Licensen gäller för en lärare i 12 månader.

Kostnadsfritt extramaterial

Rivstart fortsätter på webben! Här finns extramaterial som övningar, ordlistor, ordkort för ordträning, verblista ljudfiler och mycket mer som passar extra bra för elever som studerar på egen hand eller för grupper med varierande kunskapsnivåer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Rivstart B2+C1 Övningsbok
  2. +
  3. Rivstart B2+C1 Textbok inkl ljudfiler

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rivstart B2+C1 Textbok inkl ljudfiler av Paula Levy Scherrer, Karl Lindemalm (häftad).

Köp båda 2 för 898 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna