ABC-klubben Hängen ÅK1 Kulor 30 st Glaspärla rund 10mm
Fler böcker inom
Format
Övrigt
Språk
Svenska
Serie
ABC-klubben
Antal sidor
30
Utgivningsdatum
2018-01-08
Upplaga
2
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Dimensioner
90 x 26 x 20 mm
Vikt
42 g
SAB
Fc
ISBN
9789127452725
ABC-klubben Hängen ÅK1 Kulor 30 st Glaspärla rund 10mm

ABC-klubben Hängen ÅK1 Kulor 30 st Glaspärla rund 10mm

Övrigt, Svenska, 2018-01-08
95
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Läggspel och kopieringsunderlag för kodknäckarfasen

Materialet, som består av 20 lässpel i askar och ett häfte med 50 arbetsblad för kopiering, följer inlärningsgången i de första åtta kapitlen i Den magiska kulan för årskurs 1 och fungerar som förstärkning och extra träning till läsövningarna i arbetsboken.

16 av spelen (Memory och Domino) går att använda individuellt av eleverna. 4 av spelen (Ljudbingo och Korsordsspel) är gruppspel där elever i grupper om 2-4 elever spelar med varandra, särskilt tänkt för små undervisningsgrupper hos ex. specialläraren.

I det medföljande kopieringsunderlaget finns arbetsblad för ytterligare träning. Här finns också tydliga arbetsscheman för eleverna för att tydliggöra arbetsgången, läslistor med ord samt sammanställningsschema för läraren.

Produktionsstöd till detta läromedel har erhållits från Specialpedagogiska skolmyndigheten.Hängen

Uppmuntra eleverna med en belöning! Dela ut symboler från ABC-klubbens berättelser. Hängena säljs i 30-pack och har genomborrade hål så att de kan träs på snören och kanske fästas på skolväskan eller en nyckelring. Hängenas storlek är ca 10 mm.Väggalfabet Väggalfabetet består av 29 ark i A4-format - en för varje bokstav - att hänga upp på klassrumsväggen. Varje ark består av en bild på bokstavsdjuret ur ABC-klubbens arbetsbok för åk 1 och instruktion medpilar hur bokstäverna formas. Munbilden visar hur munnen ser ur när bokstavsljudet sägs. Vokaler är röda, konsonanter är blå. På baksidan visas hur bokstaven skrivs med skrivstil.Läsdagbok

För att bli en fullgod läsare behöver man läsa mycket! Man behöver möta många olika typer av texter, både gemensamt och individuellt. I ABC-klubbens läsdagbok finns plats för 31 böcker där eleven dokumenterar sin läsning. På pärmens insida finns beskrivning av Läsfixarna. Alfabetslinjal På elevens alfabetslinjal finns skrivriktningen markerad med pilar för alla bokstäver, halva alfabetet på vardera sidan.
Linjalen är millimetergraderad, 30 cm lång och tillverkad av tålig plast.Appar

I apparna ABC-klubben 1 och 2 ska barnen hjälpa Asta, Bea och Cesar att samla kulor (åk 1) och diamanter (åk 2). Samtidigt tränas bokstavsljud, ordavkodning och olika språkliga moment. Bilderna och en del av övningarna känner barnen igen från arbetsböckerna för åk 1 resp 2, men apparna passar även de barn som inte känner till ABC-klubben tidigare. Apparna är tänkta att kunna användas i hemmen, men fungerar också bra som kompletterande övningar i skolan.

Apparna finns att köpa och ladda ned via App Store och Google Play.Sök efter "ABC-klubben". De finns även att ladda ner som lite-versioner utan kostnad.

Apparna finns att köpa och ladda ned via App Store och Google Play.Sök efter "ABC-klubben". De finns även att ladda ner som lite-versioner utan kostnad.

ABC-klubbens läggspel finns också som appar.

ABC-domino: I ABC-domino tränas särskilt förmågan att läsa kortare ord och para ihop ordet med en bild.

ABC-korsord: I ABC-korsord tränas särskilt förmågan att identifiera ljuden i ord och sätta samman bokstäver till ord.

ABC-memo: I ABC-memo tränas särskilt förmågan att läsa kortare ord och para ihop ordet med en bild.

ABC-bingo: I ABC-bingo tränas särskilt förmågan att identifiera första ljudet i ord och läsa korta ord.

Produktionsstöd till ABC-klubbens appar har erhållits från Specialpedagogiska skolmyndigheten.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. ABC-klubben Hängen ÅK1 Kulor 30 st Glaspärla rund 10mm
  2. +
  3. LasseMajas sommarlovsbok. Träna med Prästen

De som köpt den här boken har ofta också köpt LasseMajas sommarlovsbok. Träna med Prästen av Martin Widmark (inbunden).

Köp båda 2 för 214 kr

Kundrecensioner