Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
464
Utgivningsdatum
2022-08-15
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Medarbetare
Nilsson, Roy (förf.) / Christiansson, Ulf (förf.) / Ericson, Tobias (förf.)
Dimensioner
240 x 193 x 25 mm
Vikt
1026 g
SAB
Ucc
ISBN
9789127459106

Heureka Fysik 1, upplaga 2

Häftad,  Svenska, 2022-08-15
711
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Nya Heureka! är utvecklad i samarbete mellan ledande fysiker och erfarna lärare. Tillsammans har författarna skapat ett läromedel som vilar på väl förankrade ämneskunskaper och beprövade undervisningsmetoder.

Förståelse och bärkraftiga förklaringsmodeller

Stilen i nya Heureka! är som tidigare resonerande. Syfte är att skapa förståelse och bärkraftiga förklaringsmodeller. I den nya upplagan har särskild vikt lagts vid att göra texten mer tillgänglig även för mindre lässtarka elever.

Fysikens arbetsmetoder

I nya Heureka! har vi valt att lyfta fram fysikens arbetsmetoder och utveckla elevens förmåga att planera, genomföra och tolka experiment. Sist i varje kapitel finns också uppgifter knutna till det experimentella
arbetet.

Elevens arbetsuppgifter

Vi har också förnyat elevens arbetsuppgifter i nya Heureka!. Här finns ett stort antal uppgifter där eleven kan utveckla sina kunskaper och förmågor. Men bland uppgifterna finns nu också exempel som visar de grundläggande metoderna. Sist finns blandade uppgifter sorterade efter tre nivåer.

Energi och klimat

Frågor om energi och klimat får en allt större betydelse – inte minst för våra elever. I nya Heureka! finns helt nya kapitel om meteorologi och fysikens roll i samhället. Här skriver författarna kunnigt och uppdaterat om klimat, energi och ett hållbart samhälle.

Ett komplett läromedel

Precis som tidigare kommer nya Heureka! bli en komplett läromedelserie med elevböcker till kurserna Fysik 1a, Fysik 2 och Fysik 3. Till elevböckerna kommer också att finnas lärarhandledningar, övningsböcker och tillgång till ledtrådar och lösningar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Heureka Fysik 1, upplaga 2
  2. +
  3. Formler och Tabeller

De som köpt den här boken har ofta också köpt Formler och Tabeller av Rune Alphonce, Helena Danielsson Thorell, Emma Johansson (häftad).

Köp båda 2 för 936 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »