Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Input
Antal sidor
131
Utgivningsdatum
2021-08-18
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Dimensioner
240 x 185 x 8 mm
Vikt
317 g
ISBN
9789127459175
Input Escape room i undervisningen (häftad)

Input Escape room i undervisningen

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2021-08-18
405
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Input Escape room i undervisningen Kan levereras innan julafton
Författarna ger dig som lärare konkreta tips, arbetssätt och förslag på väl beprövade lärande rum som kan genomföras i det egna klassrummet.Boken består av tre delar

Den första delen tar upp vad ett lärande escape room är samt hur man kan använda spelifierat lärande i undervisningen. Den andra delen hjälper dig att stegvis skapa ett eget escape room. I den sista delen får du tips och idéer på färdiga escape room inom skolans olika ämnen.

Escape room i undervisningen vänder sig främst till dig som lärare i åk 4-9. Författarna till boken är tongivande lärare inom digital undervisning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Input Escape room i undervisningen
 2. +
 3. Input Bedömning av elevtext - enligt Lgr11 o Lgy11

De som köpt den här boken har ofta också köpt Input Bedömning av elevtext - enligt Lgr11 o Lgy11 av Anne Palmér, Eva Östlund-Stjärnegårdh (häftad).

Köp båda 2 för 810 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Input Escape room i undervisningen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Denna bok "levlar upp" undervisningen!
  Gullis lästips (Rönninge), 10 maj 2023

  "Escape room i undervisningen" är ett läromedel med konkreta tips, arbetssätt och förslag på hur du kan skapa både digitala och analoga Escape room i undervisningen inom alla skolämnen.

  Det här är en konkret och praktisk handbok som inspirera lärare att arbeta med escape room för att skapa engagemang och motivation hos eleverna.

  Boken består av tre delar:

  Den första delen tar upp vad ett lärande escape room är.

  Den andra delen hjälper dig på ett pedagogis... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Digitala verktyg i matematikundervisningen

  Camilla Askebäck Diaz, Helena Kvarnsell

  Hur lyckas man med digitala verktyg i matematikundervisningen? Vilka verktyg ska man välja? När ska man använda dem? Författarna till boken Digitala verktyg i matematikundervisningen tar upp allt detta men framförallt visar de varför man ska använ...

 • Input Surfplatta i undervisningen

  Camilla Askebäck Diaz, Lena Gällhagen

  Boken består av två delar. Del 1 behandlar lärande och vilka drivkrafter som skapar en bra lärmiljö för elever. Här ges exempel på metoder och arbetssätt i det digitala klassrummet. Författarna tar också upp sju kärnkompetenser som de anser är vik...