Format
Häftad (Spiral)
Språk
Svenska
Serie
PULS
Antal sidor
187
Utgivningsdatum
2022-03-03
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Dimensioner
300 x 220 x 17 mm
Vikt
628 g
SAB
O
ISBN
9789127459250

PULS SO-boken 1-3 Lärarhandledning med lärarwebb : till andra upplagan

Häftad,  Svenska, 2022-03-03
873
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
I PULS SO-boken samlas de fyra SO-ämnena geografi, historia, religionskunskap och samhällskunskap i en gemensam bok. Undervisningen utifrån SO-boken ger eleverna en bra grund och möjlighet att utveckla sitt språk med ämnesspecifika begrepp. Omslaget är i mjukt hårdband, så kallat flexiband, för lång hållbarhet.

Lärarhandledning och lärarwebb

Med lärarhandledningen erbjuds läraren en metodisk gång att följa vid genomgångar av såväl faktainnehåll som den gemensamma läsningen av texterna. På den tillhörande lärarwebben finns grundboken och lärarhandledningen i digitalt format, samt ytterligare material för digital visning i klassrummet. Vid köp av lärarhandledningen ingår ett års licens till lärarwebben. Efter 12 månader kan du förnya ditt abonnemang och köpa webben separat.

Grundbok Digitalbok

Grundboken finns i digital version med inläst text. Vid köp av lärarwebben ingår åtkomst till digitalboken för en användare, så att du t.ex. kan visa och zooma in bilder ur grundboken på storskärm i klassrummet.

Gemensam arbetsbok i NO och SO för åk 1

NO och SO arbetsbok för årskurs 1 består av uppgifter kopplade till utvalda delar av både SO-boken och NO-boken – de avsnitt som är särskilt lämpliga att nosa på under åk 1. Arbetsboken för åk 1 fungerar som en bro mellan PULS Förskoleklass och PULS arbetsböcker för åk 2 och 3.

Innehåll i PULS arbetsbok åk 1:
* I skolan (SO)
* Hösten (NO)
* Trafik (SO)
* Vintern (NO)
* Högtider och helgdagar (SO)
* Våren (NO)
* Sommaren (NO)

Arbetsböcker för åk 2 och 3

Arbetsböckerna för åk 2 och 3 är separerade: NO för sig, SO för sig. I arbetsboken befäster eleven faktakunskaper, tränar läsförståelse och övar på ord och begrepp. Svårighetsgraden i uppgifterna ökar från åk 2 till åk 3 och arbetsböckerna hjälper dig som lärare att få en progression i din undervisning. I arbetsboken för åk 3 ingår uppgifter som förbereder eleverna inför faktatextavsnitten i de nationella proven i svenska i åk 3.

Innehåll i PU
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. PULS SO-boken 1-3 Lärarhandledning med lärarwebb : till andra upplagan
  2. +
  3. PULS SO-boken 1-3 Grundbok, andra upplagan

De som köpt den här boken har ofta också köpt PULS SO-boken 1-3 Grundbok, andra upplagan av Göran Körner, Maria Willebrand (häftad).

Köp båda 2 för 1341 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Maria Olsson