Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2021-08-11
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Dimensioner
241 x 201 x 10 mm
Vikt
378 g
SAB
Fe
ISBN
9789127459403

Explore 7-9 : English Around The World

Häftad,  Svenska, 2021-08-11
348
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.

Bokens innehåll

Explore består av ett antal fristående teman med relevanta ämnen att arbeta kring, till exempel ”Making a difference”, ”Endangered animals” och ”Historical events". Utdrag ur några skönlitterära titlar finns också som ett inslag. Till varje text hör läsförståelsefrågor där eleverna får träna sina lässtrategier. Variationen av frågetyper rustar eleverna inför de nationella proven i engelska och andra bedömningsmoment i läsförståelse. Det finns även fördjupningsuppgifter – Explore – som uppmanar till att söka vidare kunskap kring det som tas upp i respektive text.

Texter på olika nivåer

Bokens teman följer samma upplägg och inleds med Exploration – ett startuppslag som syftar till att skapa förförståelse kring det ämne som temats texter handlar om. Texterna inom varje tema representerar olika genrer och har en progression vad gäller svårighetsgrad – vilket gör att läraren kan anpassa innehållet efter enskilda elever, elevgrupp och årskurs. Boken kan med fördel användas i alla tre årskurser.

Digitalt extramaterial ingår

Till boken hör ett kostnadsfritt lärarstöd med tips på hur man kan arbeta med och kring texterna.

Texterna är inlästa med olika accenter och finns som ljudfiler i extramaterialet. Här hittar man även facit till alla frågor och fler självrättande övningar till texterna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Explore 7-9 : English Around The World
 2. +
 3. Level Up Elevbok : English Handbook 7-9

De som köpt den här boken har ofta också köpt Level Up Elevbok : English Handbook 7-9 av Christopher Jacklin, Desirée Kellerman (häftad).

Köp båda 2 för 657 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

 • Explore Teacher's guide : English Around The World

  Aaron Harmon, Ann Harmon

  Student's book I Explore möter du nio fristående kapitel med relevanta ämnen att arbeta med. Kapitlen i boken följer samma upplägg och inleds med Exploration som är ett startuppslag där du tillsammans med andra ...

 • Explore Student's book : English Around The World

  Aaron Harmon, Ann Harmon

  Student's book I Explore möter du nio fristående kapitel med relevanta ämnen att arbeta med. Kapitlen i boken följer samma upplägg och inleds med Exploration som är ett startuppslag där du tillsammans med andra ...