Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
229
Utgivningsdatum
2022-08-26
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Dimensioner
215 x 140 x 18 mm
Vikt
380 g
SAB
Dokb
ISBN
9789127460225
Anknytning i relationer : förstå och förändra dina mönster (häftad)

Anknytning i relationer : förstå och förändra dina mönster

Häftad Svenska, 2022-08-26
262
  • Skickas inom 3-6 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Varför hamnar jag hela tiden i samma roll i relationer? Vågar jag lita på att andra vill mig väl? Får jag visa att jag blir arg och ledsen? Kan andra tycka om mig? Erfarenheter från nära relationer under våra första år bevaras som kartor över hur det är att vara med andra -anknytningsmönster. De styr vår uppmärksamhet när vi möter nya människor och de formar vår självbild.

De tidiga relationerna påverkar oss - men de bestämmer inte allt. Genom att våga utveckla nya sidor, upptäcka känslor som man har undvikit och se sitt samspel med andra på ett nytt sätt kan man utvecklas. Vi kan skapa en trygg anknytning i efterhand.

Psykologen Camilla von Below berättar om de förflutna relationernas påverkan på nuet - och hur vi kan bli fria att agera på nya sätt. Forskning, exempel och reflektioner vävs ihop till berättelser om våra relationer, där du också får följa ett antal personer och se deras utveckling.

Anknytning i relationer är till dig som undrar hur dina relationer format dig. Den är till dig som anar att tidigare erfarenheter står i vägen och vill bli fri att göra på ett nytt sätt. Den är också till dig som vill hjälpa ditt barn till en trygg anknytning.

Camilla von Below är leg. psykolog, leg. psykoterapeut, handledare, fil.dr i psykologi och föreläsare. Hon arbetar med psykoterapi vid S:t Lukas och som lektor vid Stockholms universitet, samt undervisar i psykodynamisk psykoterapi vid flera lärosäten. Tidigare har hon skrivit Anknytning i psykoterapi som riktar sig till kliniskt verksamma.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Anknytning i relationer : förstå och förändra dina mönster
  2. +
  3. Anknytning i psykoterapi

De som köpt den här boken har ofta också köpt Anknytning i psykoterapi av Camilla Von Below (häftad).

Köp båda 2 för 643 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Camilla Von Below

  • Anknytning i psykoterapi

    Camilla Von Below

    Anknytningsteorin förenas här med klinisk praktik. Camilla von Below förmedlar aktuell forskning, visar på bredden och djupet i anknytningsteorin, men även på dess begränsningar. Med många kliniska exempel gör hon anknytningsteorin och dess empiri...