Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Jobba
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2021-08-10
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Dimensioner
240 x 170 x 4 mm
Vikt
84 g
SAB
Fct
ISBN
9789127460270

Jobba som kock

Häftad,  Svenska, 2021-08-10
156
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.

Jobba som kock

I Jobba som kock får vi följa Hiba som utbildar sig till kock och får arbete i ett skolkök. I häftet är det fokus på ord och begrepp som används i det dagliga arbetet, och eleverna får öva på att använda orden i sitt sammanhang. Alla avsnitt består av korta berättelser och innehåller text och övningar som läsförståelse, diskussionsuppgifter och ordövningar.

Jobba som undersköterska

I Jobba som undersköterska följer vi Daniel och hans vardag som undersköterska på ett äldreboende. Häftet följer exakt samma struktur som de övriga böckerna med övningar och berättelser.

Jobba som barnskötare

I Jobba som barnskötare får vi lära känna Omak som berättar sin historia om hur hon utbildade sig till barnskötare. Från drömmar om egen familj och barn och studier på introduktionsprogrammet på gymnasiet till ett vikariat, och sedan, en fastanställning på en förskola. Även här, förutom de berättande texterna, finns en mängd ordövningar och en hörförståelse.

Extramaterial

Till häftena hör också kostnadsfria webbövningar med ytterligare ordträning, hörförståelse och repetition. Här finns även facit till häftena.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Jobba som kock
  2. +
  3. Jobba - introduktion till arbetslivet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jobba - introduktion till arbetslivet av Paula Levy Scherrer, Karl Lindemalm (häftad).

Köp båda 2 för 465 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Johanna Immonen