Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
255
Utgivningsdatum
2023-06-19
Upplaga
3
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Dimensioner
240 x 170 x 17 mm
Vikt
546 g
SAB
Fct
ISBN
9789127462366
Rivstart A1+A2 Övningsbok, tredje upplagan (häftad)

Rivstart A1+A2 Övningsbok, tredje upplagan

Häftad,  Svenska, 2023-06-19
367
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Rivstart A1+A2 Övningsbok, tredje upplagan Kan levereras innan julafton
Rivstart är ett enspråkigt nybörjar- och fortsättningsmaterial i svenska som främmande språk och vänder sig till de som vill lära sig svenska i och utanför Sverige, och passar även bra för studier på egen hand. Med såväl humor som allvar får studenterna goda möjligheter att utveckla sina färdigheter i att läsa, skriva, lyssna och samtala på svenska.

Läromedlet innehåller varierade texttyper och lustfyllda uppgifter med fokus på kommunikation. Läromedlets formspråk hjälper studenterna att enkelt navigera mellan olika innehållsdelar - grammatik, fakta om det svenska språket, användbara ord och fraser och information om Sverige. Innehållet och den grammatiska progressionen bygger på nivåbeskrivningarna i Europarådets nivåskala (GERS).

Rivstart består av en textbok, en övningsbok och en webbaserad lärarhandledning. Därutöver finns ett gediget digitalt extramaterial. Det innehåller bland annat självrättande övningar, ljudfiler och facit.Repetitionsuppgifter prövar, besfäster och synliggör språkinlärningen

Precis som tidigare får studenterna goda möjligheter att utveckla sina färdigheter i att läsa, skriva, lyssna och samtala på svenska. I den nya upplagan av Rivstart har de grammatiska förklaringarna i textboken utökats. Där finns också kortare grammatikövningar för att introducera momentet. Förklaringarna fördjupas i övningsboken tillsammans med systematiska övningar.

Den snabba progressionen i Rivstart gör repetition extra viktigt. Därför avslutas nu varje kapitel i övningsboken med två repetitionsavsnitt - ett för det aktuella kapitlet och ett för alla tidigare kapitel. Det hjälper studenterna att bli medvetna om sin språkutveckling och befästa sina språkkunskaper.Lärarhandledning - stöd och tips för en varierad undervisning

Den digitala lärarhandledningen hjälper dig som lärare att få ut det mesta av ditt nya läromedel. I den får du konkreta förslag på hur du kan arbeta med varje kapitel, från hur det introduceras till hur det avslutas.

I handledningen ingår också flera kommunikativa övningar, kopieringsunderlag samt tips på hur de ordkort som ingår i extramaterialet kan användas i praktiken - allt för att du ska kunna erbjuda en så varierad undervisning som möjligt. Dessutom finns ett avsnitt om uttal som ger en teoretisk grund och handfasta metodiktips för uttalsundervisningen, samt framstegstester där deltagarna själva kan se sin språkutveckling.

Licensen för lärarhandledningen gäller för en lärare i 12 månader. Fyra snabba om RivstartEnda heltäckande läromedlet för svenska som främmande språkSnabb progressionVarierande och lustfyllda övningar där samtalen är i fokusRepetitionsuppgifter som prövar, befäster och synliggör språkinlärningen
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Rivstart A1+A2 Övningsbok, tredje upplagan
  2. +
  3. Rivstart A1+A2 Textbok, tredje upplagan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rivstart A1+A2 Textbok, tredje upplagan av Paula Levy Scherrer, Karl Lindemalm (häftad).

Köp båda 2 för 887 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna