Omvårdnad 2 (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
304
Utgivningsdatum
2023-07-25
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
SAB
Vpg
ISBN
9789127462663
Omvårdnad 2 (häftad)

Omvårdnad 2

Häftad Svenska, 2023-07-25
520
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Omvårdnad 1 är en ny lärobok för kursen Omvårdnad 1 och anpassad för det nya vård- och omsorgsprogrammet som träder i kraft i juli 2021.

Läroboken är indelad i tre delar som behandlar bakgrund, praktisk omvårdnad och sjukdomar. Kursens faktatunga innehåll görs i läroboken begripligt och lätthanterligt. Texten är elevnära och fokus ligger på den framtida yrkesrollen - arbete som undersköterska eller vårdbiträde.
Innehåll

I upptakten till varje kapitel kan eleven läsa vilket centralt innehåll som behandlas i kapitlet. Även målen för kapitlet presenteras.

Kapitlet innehåller sedan en fallbeskrivning som följs upp av samtalsfrågor. Eleverna återvänder till fallbeskrivningen i slutet av kapitlet i den avslutande uppgiften. Ett kapitel innehåller också faktatexter, centrala begrepp, uppgifter, praktiska instruktioner, testa dig själv-uppgifter med uppgifter med olika svårighetsgrad.
Kostnadsfritt extramaterial

Omvårdnad 1 fortsätter på webben! Här finns kostnadsfritt material att använda till den tryckta boken.
Nyhet: Omvårdnad 1 som heldigitalt läromedel

Omvårdnad 1 finns även som ett heltäckande och heldigitalt läromedel med allt innehåll samlat.

Här finns en intervju med författarna till Omvårdnad 1.
Visa hela texten

Fler böcker av författarna

  • Omvårdnad 1

    David Nygren, Klara Ekvall

    Omvårdnad 1 är en ny lärobok för kursen Omvårdnad 1 och anpassad för det nya vård- och omsorgsprogrammet som träder i kraft i juli 2021. Läroboken är indelad i tre delar som behandlar bakgrund, praktisk omvårdnad och sjukdomar. Kursens faktatunga ...

  • The Future of Religious Orders in the United States

    David Nygren, Miriam D Ukeritis

    For religious orders to continue as a vital force in the Catholic Church, in the United States, and in the world, they must change in dramatic and significant ways. Fidelity to the mission of the founder and responsiveness to critical and unmet hu...