Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
48
Utgivningsdatum
2023-11-27
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Dimensioner
255 x 230 x 10 mm
Vikt
408 g
SAB
Dodf
ISBN
9789127465312

Pappan som var rädd för hejdå : Hjälp ditt barn att hantera separationsångest

Inbunden,  Svenska, 2023-11-27
171
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Jasmin vill gå till skolan, men hennes pappa klamrar sig fast och vägrar säga hej då! Han kräver att Jasmin ska vara med honom på hans jobb på polisstationen, fastän han inte kan fånga tjuvar när hon är med.

Pappan som var rädd för hej då handlar om den vanligaste rädslan hos yngre barn – separationsångest. Det kan vara jobbigt att leka eller sova över hos kompisar, sova i egna sängen, bli lämnad på förskolan eller skolan, och att ens förälder går hemifrån. Som tur är finns det bra sätt att hantera rädslan. Häng på när Jasmin och hennes kompis Anton stegvis hjälper Jasmins pappa att säga hej då och vara på jobbet – utan Jasmin.

Detta är del 3 i serien ”Rädda vuxna” som lekfullt uppmuntrar barn att utmana sina rädslor, byggt på vetenskapligt belagda terapimetoder.

Lars Klintwall är leg. psykolog, fil.dr och har en post doc-tjänst vid Karolinska institutet, där han forskar på psykoterapimetoder för barn. Han var en av psykologerna i SVT:s program Våra barns hemliga liv och driver podcasten Barnpsykologerna. Han är även medredaktör för antologin Leka, prata, äta – övningar för barn med särskilda behov.

Amanda LeCorney är illustratör och arkitekt. Som arkitekt har hon samarbetat med förskolechefer och pedagoger på skolor och förskolor över hela landet.

Tillsammans har de tidigare skrivit Stjärnan som var rädd för publiken och Veterinären som var rädd för hundar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Pappan som var rädd för hejdå : Hjälp ditt barn att hantera separationsångest
  2. +
  3. Med livet i behåll : om åldrandets frihet och förluster

De som köpt den här boken har ofta också köpt Med livet i behåll : om åldrandets frihet och f... av Anna Kåver (inbunden).

Köp båda 2 för 410 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna