Pappan som var rädd för hejdå (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
7
Utgivningsdatum
2023-11-27
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127465329

Pappan som var rädd för hejdå E-bok

Hjälp ditt barn att hantera separationsångest

E-bok,  Svenska, 2023-11-27
99
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Jasmin vill gå till skolan, men hennes pappa klamrar sig fast och vägrar säga hej då! Han kräver att Jasmin ska vara med honom på hans jobb på polisstationen, fastän han inte kan fånga tjuvar när hon är med.

Pappan som var rädd för hej då handlar om den vanligaste rädslan hos yngre barn ? separationsångest. Det kan vara jobbigt att leka eller sova över hos kompisar, sova i egna sängen, bli lämnad på förskolan eller skolan, och att ens förälder går hemifrån. Som tur är finns det bra sätt att hantera rädslan. Häng på när Jasmin och hennes kompis Anton stegvis hjälper Jasmins pappa att säga hej då och vara på jobbet ? utan Jasmin.

Detta är del 3 i serien ?Rädda vuxna? som lekfullt uppmuntrar barn att utmana sina rädslor, byggt på vetenskapligt belagda terapimetoder.

Lars Klintwall är leg. psykolog, fil.dr och har en post doc-tjänst vid Karolinska institutet, där han forskar på psykoterapimetoder för barn. Han var en av psykologerna i SVT:s program Våra barns hemliga liv och driver podcasten Barnpsykologerna. Han är även medredaktör för antologin Leka, prata, äta ? övningar för barn med särskilda behov.

Amanda LeCorney är illustratör och arkitekt. Som arkitekt har hon samarbetat med förskolechefer och pedagoger på skolor och förskolor över hela landet.

Tillsammans har de tidigare skrivit Stjärnan som var rädd för publiken och Veterinären som var rädd för hundar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna