Omvårdnad 1 Paket Bok+Digital
Fler böcker inom
Format
Övrigt
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-04-28
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Digital
SAB
Vpg
ISBN
9789127466067
Omvårdnad 1 Paket Bok+Digital

Omvårdnad 1 Paket Bok+Digital

Övrigt,  Svenska, 2023-04-28

Slutsåld

Läromedlet har en tydlig koppling till kursplanen och är indelad i tre delar som behandlar bakgrund, praktisk omvårdnad och sjukdomar. Kursens faktatunga innehåll görs begripligt och lätthanterligt. Texten och elevnära och fokus ligger på den framtida yrkesrollen ? arbete som undersköterska eller vårdbiträde.

InnehållI upptakten till varje kapitel kan eleven läsa om vilket centralt innehåll som behandlas i kapitlet. Även målen för kapitlet presenteras.
Före varje text finns en översikt som gör det lättare för eleven att förstå texten. Tillsammans med översikten finns också textens centrala begrepp presenterade. Innehållet i läroboken kompletterar fakta med fallbeskrivningar och uppgifter där eleven får goda möjligheter att vara aktiv i sitt lärande och pröva sina kunskaper. Varje kapitel avslutas med momentet ?Din roll?, där innehållet konkretiseras mot elevens framtida yrkesroll. Centrala begrepp förklaras både i texten och i sammanfattningen sist i kapitlet.

Kostnadsfritt digitalt lärarmaterialTill läromedlet finns ett kostnadsfritt digitalt extramaterial för lärare. Det innehåller bland annat lektionsplaneringar, förslag på prov med elevsvar och undervisningsfilmer. Filmerna är kopplade till praktiska moment utifrån centralt innehåll och kunskapskrav.

Kostnadsfritt digitalt extramaterialHär finns facit till alla uppgifter i boken samt ord- och begreppsövningar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Fler böcker av författarna