Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Rabbit
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
1999-02-01
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Översättare
Gunilla Kvarnström
Medarbetare
Jonsson, Mari
Illustratör/Fotograf
Gunilla Kvarnström
Illustrationer
ill.
Dimensioner
240 x 170 x 2 mm
Vikt
80 g
SAB
Fe
ISBN
9789127663787
Rabbit 3 My English Workbook (häftad)

Rabbit 3 My English Workbook

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad, Svenska, 1999-02-01
101
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Rabbit-serien består av elva böcker som kompletterar lärarledd undervisning i nybörjarengelska. Eleverna får i Rabbit öva att läsa och skriva engelska ord, enklare fraser och uttryck.Rabbit fk-åk 5

Åtta böcker som kompletterar lärarledd undervisning i nybörjarengelska. Instruktioner på engelska och svenska hjälper eleverna att arbeta på egen hand. Nybörjarna startar med enkla siffer- och ordövningar i Rabbit 1. När de arbetar vidare med böckerna i tur och ordning bygger de systematiskt upp sitt ordförråd.Rabbit har fått nya kompisar!

Den populära Rabbit-serien har växt. Böckerna har samma upplägg som de tidigare och är ett utmärkt komplement till den lärarledda undervisningen. Rabbit Animals vänder sig till nybörjarna, som på ett lekfullt sätt får möta enkla ord och uttryck.

I Friends ökar svårighetsgraden något och i Hello! är upplägget sådant att barnen på ett enkelt sätt efter arbetet i boken kan göra sina egna små sketcher om de områden som de arbetat med.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Rabbit 3 My English Workbook
  2. +
  3. Svenska i dag 8 Lärobok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Svenska i dag 8 Lärobok av Steven Ekholm, Annika Lyberg Mogensen, Malin Nordberg (häftad).

Köp båda 2 för 392 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Rabbit 3 My English Workbook. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Omtyckt
    Martin Adner (Tranemo), 13 juni 2017

    Barnen har haft den som extrabok hemma på loven och till det fungerar den utmärkt. Hur den är som studiematerial i en klass törs jag inte uttala mig om.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mari Jonsson

Övrig information

Barnens intresse för engelska väcks och bibehålls med Rabbit-serien ett fristående material med sex arbetsböcker som lättsamt och inspirerande tränar elevernas första kunskaper i engelska.
Ordförrådet byggs upp
Rabbit 14 är avsedda som ett komplement till den lärarledda undervisningen i engelska för år 13. Nybörjarna startar med enkla övningar på siffror och ord, t ex kroppsdelar och färger, i Rabbit 1. När de arbetar vidare med böckerna i tur och ordning bygger de också systematiskt upp sitt ordförråd.