Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
302
Utgivningsdatum
2018-10-06
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Medarbetare
Kapadia, Seth (form)
Dimensioner
234 x 160 x 25 mm
Vikt
576 g
SAB
Emia
ISBN
9789127823204
Utmärkt ledarskap i skolan : Forskning om att leda för elevers måluppfyllel (inbunden)

Utmärkt ledarskap i skolan : Forskning om att leda för elevers måluppfyllel

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2018-10-06
435
  • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Runt om i världen har ett nytt fjärde generationens paradigmkring skolförbättring gett forskningsresultat medstor potential för ökad måluppfyllelse. Vissa avtryck börjar nu ta form i svenska skolor, men ännu har inga större resultatförbättringar märkts. Så hur väl håller internationellt etablerade modeller som Timperleys för kollegialt lärande, eller andra metoder för utveckling av undervisningen?

I boken får vi en sammanfattning av vad den senaste internationella skolförbättringsforskningen säger om attleda utvecklingen av undervisning och lärande. Utifrån inblickar i svenska skolor uppmärksammas såväl möjligheter som fallgropar i utvecklingsarbetets olika faser.

Genom att belysa ett hållbart ledarskap i skolan får vi de nycklar vi behöver för systematiska och långsiktiga förbättringar med fokus på elevernas lärande. Här får du som skolledare, förstelärare och lärare kompetensutvecklingoch handledning i ditt dagliga pedagogiska ledarskapsarbete.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Utmärkt ledarskap i skolan : Forskning om att leda för elevers måluppfyllel
  2. +
  3. Lärande

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lärande av Knud Illeris (häftad).

Köp båda 2 för 914 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Utmärkt ledarskap i skolan : Forskning om att leda för elevers måluppfyllel. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Viktigaste forskningsresultaten om ledarskap!!
    Sune, 1 februari 2019

    Perfekt, här får vi på ett lättillgängligt språk de viktigaste och senaste forskningen om pedagogiskt ledarskap sammanfattat för alla oss som vill vara med och utveckla skolan och elevernas lärande!! Verkligen en bra vägledning...

Visa alla 1 recensioner