Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
143
Utgivningsdatum
2019-09-13
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Dimensioner
220 x 140 x 10 mm
Vikt
264 g
SAB
Dofa
ISBN
9789127823464

Vad alla föräldrar borde få veta

(9 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2019-09-13
234
 • Skickas från oss på måndag
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Att vara förälder är något av det svåraste och roligaste som finns i livet. Gör jag rätt? Är jag tillräckligt bra? Hur vill jag vara som förälder?

Föräldraskap innebär många utmaningar och det vimlar av åsikter och tyckanden om hur en förälder ska vara. Vad alla föräldrar borde få veta ger hjälp att sålla i det enorma informationsflöde som finns genom att utgå från forskning och presentera sådant som visat sig fungera bra för många.

En sak som forskare världen över har enats om är att en god relation mellan föräldrar och barn är bland det viktigaste. Det finns däremot inte några lösningar som passar för alla – varje förälder är den främsta experten på just sitt barn. Ingen är eller behöver vara perfekt för att duga, däremot har alla möjlighet att utvecklas.

Kajsa Lönn Rhodin och Maria Lalouni är båda psykologer och har fördjupat sig i frågan om föräldrarollens betydelse och utmaningar. Deras bok handlar helt enkelt om vad alla föräldrar borde få veta.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vad alla föräldrar borde få veta
 2. +
 3. Fem gånger mer kärlek : forskning och praktiska råd för ett fungerande familjeliv : en bok till föräldrar med barn mellan 2 och 12 år

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fem gånger mer kärlek : forskning och praktiska... av Martin Forster (inbunden).

Köp båda 2 för 498 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Vad alla föräldrar borde få veta. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Inte ok!
  Maja, 24 april 2023

  När jag kom till meningen:
  "Det är bättre att uppmärksamma de gånger barnet klappar katten istället för att skälla när barnet drar katten i svansen", då stängde jag boken. Jag tycker att det är en fruktansvärd inställning!!

 2. Toppen!
  Sara , 26 november 2019

  Jag trodde att den skulle vara typ samma som Fem gånger mer kärlek, men även om de andas samma saker så kompletterar de böckerna varandra väldigt väl. Bra, enkla och konkreta råd. Jag har konstant tre hinkar i mina tankar. :)

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Vad alla föräldrar borde göra : och varför det är så svårt

  Kajsa Lönn Rhodin, Maria Lalouni

  Varför är det så svårt? Du kanske känner dig hyfsat uppdaterad kring föräldraskap och vad som borde göras. Men oavsett hur mycket kunskap du har och alla välmenande tankar, så leder inte insikt ...

 • Vad alla föräldrar borde göra

  Maria Lalouni, Kajsa Lönn Rhodin

  Varför är det så svårt? Du kanske känner dig hyfsat uppdaterad kring föräldraskap och vad som borde göras. Men oavsett hur mycket kunskap du har och alla välmenande tankar, så leder inte insikt automatiskt till handling. Det här känner vi till all...