Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
318
Utgivningsdatum
2019-06-07
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Illustratör/Fotograf
Airi Iliste
Dimensioner
240 x 165 x 30 mm
Vikt
738 g
SAB
Vnd
ISBN
9789127824195
Boken om sex (inbunden)

Boken om sex

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2019-06-07
269
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Sagt om boken:

"Boken om sex visar på ett befriande och tillåtande sätt hur vi kan tala om sex med varandra och hur vi kan påverka vårt sexliv. Boken vänder sig till alla som vill utforska sitt sexliv men kan även med fördel användas av vårdpersonal som ska guida kring sexuell hälsa."
Jennie Arvidsson i BTJ-häftet nr 17, 2019

Vad gör jag när vi vill ha sex olika ofta? Varför har min lust minskat? Borde jag ställa upp på sex för min partners skull?

Boken om sex handlar om lustens och upphetsningens psykologi och fysiologi, och hur vi kan våga uttrycka vad vi tycker om och inte. Sambandet mellan sex och god hälsa handlar inte om att ställa upp på tråkigt sex med en partner som tjatar. Nej, sex som får oss att må bra är sex som vi längtar efter, fantiserar om, njuter av och vill ha mer av.

Del 1 ger kunskap om sex: hur kroppen fungerar, behov varierar och vad som väcker eller bromsar vår sexuella lust.

Del 2 tar upp vanliga sexuella svårigheter som att inte längre ha lust, ha svårare att få stånd, när sex gör ont eller när man vill olika mycket.

Del 3 beskriver sexualiteten i ett livsperspektiv, till exempel den första sexuella erfarenheten, sex under småbarnsåren och efter klimakteriet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Boken om sex
  2. +
  3. Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin, oxytocin, serotonin, kortisol, endorfin, testosteron

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin... av David J P Phillips (kartonnage).

Köp båda 2 för 488 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Boken om sex. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Alla borde ha den hemma
    J Gucco Sundelin, 26 juni 2019

    Livet går upp och ner, så även den sexuella relationen till oss själva och partners, då är det skönt att lära och förstå, att vi inte är ensamma, unika och fel, och att det finns råd att tillgå, läs den eller ha som uppslagsbok

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Johanna Ekdahl