Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
171
Utgivningsdatum
2020-09-25
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Dimensioner
216 x 142 x 15 mm
Vikt
297 g
SAB
Ohae,Doka
ISBN
9789127824829
Ostörd : principer för en skärpt arbetsdag (häftad)

Ostörd : principer för en skärpt arbetsdag

(7 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad, Svenska, 2020-09-25
273
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Sagt om boken:

"Gisela tar området självledarskap från något luddigt till en konkret färdighet för arbetslivet. Det är en forskningsförankrad bok som ger dig kunskap om vikten av att fokusera och de utmaningar, hinder som finns för att hålla fokus."

"Det är en optimistisk bok. Den gör mig glad trots att ämnet är adresserar en viktig utmaning i arbetslivet. En bok som jag tror många skulle ha stor glädje av att läsa."

Peder Söderlind, VD Glykol AB

Att jobba en hel dag men ändå känna att man inte har fått något gjort. Att aldrig hinna tänka tankar till slut och ofta bli avbruten. Känner du igen dig?

Ostörd handlar om att värna om, prioritera och förvalta dina mentala tillgångar. Då kan de användas där de behövs som mest och dessutom är roligast att tillämpa - i utmanande, kreativt, koncentrerat arbete. Du får lära dig hur kunskap om arbetsminne, uppmärksamhet och planeringsförmåga kan hjälpa dig i ditt jobb. Teori varvas med tips så att du kan skapa de bästa förutsättningarna för lugn, tydlighet och ostördhet - med högre kvalitet som resultat.

"Vi tänker ofta att vi bara borde skärpa oss. Här får du istället lära dig hur du kan utnyttja miljön för att styra ditt beteende. Jag beskriver de utmanande villkor som råder i dagens gränslösa arbetsliv, liksom forskning om människors förmåga till självstyre och självreglering. I ljuset av detta erbjuder jag strategier för att forma ett framgångsrikt självledarskap som skyddar dina värdefulla mentala resurser."

Gisela Bäcklander

Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Ostörd : principer för en skärpt arbetsdag
 2. +
 3. Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin, oxytocin, serotonin, kortisol, endorfin, testosteron

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin... av David J P Phillips (kartonnage).

Köp båda 2 för 492 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Ostörd : principer för en skärpt arbetsdag. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Jättebra!
  Ulrika, 7 december 2020

  En intressant bok med hög igenkänningsfaktor där författaren skriver på ett sätt som inger förtroende. Nyttiga tankeställare för både arbetare och arbetsledning. Rekommenderas!

 2. Läs!
  Susanne , 7 december 2020

  Mycket läsvärd! Perfekt för mig som arbetar extra mycket hemifrån under pandemin. Hoppas min arbetsplats bjuder in författaren som föreläsare.

 3. Inget nytt.
  LäsKarin (Nacka), 30 november 2020

  Tyvärr blev jag besviken. Inget nytt. Boken hade en mycket svårläst layout. Forskningsresultat blandades med författarens egna erfarenheter av hur hon provat att arbeta.
  Få konkreta effektiva tips för personlig effektivitet och metodik.
  Omfattande referens.
  Vill du ha konkreta tips då välj en annan bok.

Visa alla 3 recensioner