Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
191
Utgivningsdatum
2019-12-12
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Dimensioner
215 x 139 x 14 mm
Vikt
320 g
SAB
Ea
ISBN
9789127825055

Supermetoderna : forskarnas 5 bästa strategier för att lyckas i skolan

(8 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2019-12-12
234
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
De finns. Supermetoderna som hjälper ditt barn att lyckas i skolan. En handfull strategier vars överlägsna effekt bevisats i flertalet studier. De får ditt barn att lära sig mer och minnas längre, utan att det tar mer tid. Och det bästa av allt: de är enkla att förstå och att använda.

Med stöd i forskning och med roliga exempel förklarar Maria Sundén Jelmini hur och varför supermetoderna fungerar. Metoderna kan användas för de flesta skolämnen, men särskild uppmärksamhet ägnar hon åt vad många barn tycker är svårast: matematik och språk. Till varje supermetod får du konkreta tips och verktyg för hur du och ditt barn tillsammans kan använda metoderna hemma på effektiva sätt.

Boken tar även upp vad du som förälder kan göra när det inte fungerar, när motivationen tryter eller när skärmen tar för mycket uppmärksamhet från pluggandet. Kort sagt: Med Supermetoderna får du de bästa förutsättningarna för en vardag utan tjat, bråk och stress!

Maria Sundén Jelmini har under flera år varit chef för nyhetsredaktionen på SvD. Nu är hon reporter med vetenskapsfokus och skriver om frågor som rör lärande, minne och hjärnan.

Läs Svenska Dagbladets intervju med Maria Sundén Jelmini.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Supermetoderna : forskarnas 5 bästa strategier för att lyckas i skolan
 2. +
 3. Den goda maten : Medelhavets smaker, livsstil & hemligheten bakom friskt åldrande

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den goda maten : Medelhavets smaker, livsstil &... av Henrik Ennart, Charlotte Fredriksson (inbunden).

Köp båda 2 för 333 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Supermetoderna : forskarnas 5 bästa strategier för att lyckas i skolan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bästa supermetoderna
  Kerstin Maria Lundgren, 30 januari 2020

  Många fina råd och stöttning. Fint med avsnitten hur du bäst hjälper ditt barn. Lätt att förstå hur du bäst lär dig.

 2. Oumbärlig handbok för att nå kunskapsmålen
  -, 12 december 2019

  Fantastisk bok för dig som studerar och för den som vill hjälpa sina barn/ungdomar att förbättra skolresultaten. Lättförståelig fakta samt tips hur man kommer framåt.

Visa alla 2 recensioner