Vad alla föräldrar borde få veta (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (97.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Johanna Hermann Lundberg
Utgivningsdatum
2019-10-21
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127827509

Vad alla föräldrar borde få veta Ljudbok

(12 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2019-10-21

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Att vara förälder är något av det svåraste och roligaste som finns i livet. Gör jag rätt? Är jag tillräckligt bra? Hur vill jag vara som förälder?

Föräldraskap innebär många utmaningar och det vimlar av åsikter och tyckanden om hur en förälder ska vara. Vad alla föräldrar borde få veta ger hjälp att sålla i det enorma informationsflöde som finns genom att utgå från forskning och presentera sådant som visat sig fungera bra för många.

En sak som forskare världen över har enats om är att en god relation mellan föräldrar och barn är bland det viktigaste. Det finns däremot inte några lösningar som passar för alla - varje förälder är den främsta experten på just sitt barn. Ingen är eller behöver vara perfekt för att duga, däremot har alla möjlighet att utvecklas.

Kajsa Lönn Rhodin och Maria Lalouni är båda psykologer och har fördjupat sig i frågan om föräldrarollens betydelse och utmaningar. Deras bok handlar helt enkelt om vad alla föräldrar borde få veta.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Vad alla föräldrar borde få veta. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Pedagogiskt upplägg!
  -, 5 februari 2021

  Tydlig och föredömligt kortfattad för att kunna ge stöd till föräldrar och andra vuxna i barns närhet. Efter att ha läst Jesper Juuls Ditt kompetenta barn, var idéerna om hur vi kan bemöta barn väldigt bekanta och mycket bra, skulle jag säga. Som fyrabarnsmamma kan jag intyga att om det är någonting som fungerar, är det just att uppmärksamma och uppmuntra barns positiva beteende.

 2. Boken var jättebra, jag fick mycket information som...
  Saeed, 27 augusti 2020

  Boken var jättebra, jag fick mycket information som jag behövde. Tack för alla som verkade i boken.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Vad alla föräldrar borde göra : och varför det är så svårt

  Kajsa Lönn Rhodin, Maria Lalouni

  Varför är det så svårt? Du kanske känner dig hyfsat uppdaterad kring föräldraskap och vad som borde göras. Men oavsett hur mycket kunskap du har och alla välmenande tankar, så leder inte insikt ...

 • Vad alla föräldrar borde göra

  Maria Lalouni, Kajsa Lönn Rhodin

  Varför är det så svårt? Du kanske känner dig hyfsat uppdaterad kring föräldraskap och vad som borde göras. Men oavsett hur mycket kunskap du har och alla välmenande tankar, så leder inte insikt automatiskt till handling. Det här känner vi till all...