Gravid! : barnmorskans och psykologens guide till känslorna i gravidkarusellen (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
263
Utgivningsdatum
2022-04-08
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Dimensioner
30 x 210 x 140 mm
Vikt
435 g
SAB
Vgaba
ISBN
9789127829312

Gravid! : barnmorskans och psykologens guide till känslorna i gravidkarusellen

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2022-04-08
259
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss på måndag
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"Gravid! är en föräldrahandbok som skänker igenkänning, pepp, tröst, trygghet, kunskap, verktyg och nya perspektiv som i sin tur kan bidra till att skapa ett mer harmoniskt föräldraskap."
BTJ

Det finns ett enormt intresse för sakkunskap kring graviditet och första tiden hemma, samtidigt som det finns ett tomrum kring psykisk ohälsa vid graviditet och förlossningsvård.

Gravid! innehåller både medicinsk barnmorskekompetens om graviditet och förlossning, och psykologkunskap gällande alla omvälvande känslor efter plusset på stickan. Fokus ligger inte på graviditetens olika faser, utan på det som inte finns så mycket skrivet om, som de vanligaste psykologiska funderingarna som gravida söker vård för: ångest, nedstämdhet, förlossningsrädsla och oro kring anknytningen. Författarna går också in på den fjärde trimestern, de tre första månaderna i bebisens liv som kan ses som en förlängning av graviditeten. Gravid! varvar berättelser och exempel från olika familjekonstellationer och situationer med lättillgängliga evidensbaserade faktaavsnitt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Gravid! : barnmorskans och psykologens guide till känslorna i gravidkarusellen
 2. +
 3. Föda utan rädsla

De som köpt den här boken har ofta också köpt Föda utan rädsla av Susanna Heli (kartonnage).

Köp båda 2 för 558 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Gravid! : barnmorskans och psykologens guide till känslorna i gravidkarusellen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fantastisk
  Erika, 26 april 2022

  Ska du bara läsa en bok om graviditet, förlossning och tiden efter så har du den här.
  Har läst det mesta jag kommit över om att skaffa och få barn men ingen bok har varit så komplett och viktig som denna bok. Den innehåller en dimension som jag saknat bland alla andra böcker. Scenariona som finns med känns så trovärdiga och verkliga. Jag hade önskat att den fanns när vi fick vårat första barn. Ingenting blev som jag trodde och det var inte alls så himlastormande fantastiskt som jag hade t... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Gravid!

  Sara Dellner, Erika Baraldi

  Det finns ett enormt intresse för sakkunskap kring graviditet och första tiden hemma, samtidigt som det finns ett tomrum kring psykisk ohälsa vid graviditet och förlossningsvård. Gravidkarusellen innehåller både medicinsk barnmorskekompetens om gr...