Bockarna Bruse (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage (Board book)
Språk
Svenska
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
16
Utgivningsdatum
2012-06-15
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Catarina Kruusval
Dimensioner
180 x 180 x 10 mm
Vikt
210 g
SAB
Hcf
ISBN
9789129683424
Bockarna Bruse (kartonnage)

Bockarna Bruse

(49 röster)  |  Läs 9 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2012-06-15
109
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  64
Visa alla 1 format & utgåvor
Catarina Kruusvals vispekböcker har gjort dundersuccé. Nu kommer en ny serie med barnens första sagor - samma koncept men i lite större format och ett par sidor tjockare. Bockarna Bruse och Guldlock är de två första sagorna i serien.

Sagan om Bockarna Bruse är en klassiker med alla de rätta sagoingredienserna. Där finns det elaka trollet som bor under bron som bockarna ska traska över. Bockarna skulle lätt kunna bli hans middagsmat, men givetvis överlistar de tre bockarna det dumma trollet!

Catarina Kruusval fångar på pricken den härliga sommarstämningen och bockarnas bekymmersfria liv ända tills det ruskiga trollet dyker upp. Och vilket troll sen, både gosigt och farligt på samma gång.

Små barns favoritböcker ska tåla ömsint och oöm behandling - allt efter humör. Då är det perfekt att den första, egna sagoboken har stadiga kartongblad! Och Catarina Kruusval vet precis hur sagobilder ska se ut! I den här boken brer hon på med härlig natur, ett ruskigt troll och tre sturska getter. Bilder med humor som håller för många omläsningar är hennes signum.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Bockarna Bruse
 2. +
 3. Rödluvan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rödluvan av Catarina Kruusval (kartonnage).

Köp båda 2 för 228 kr

Kundrecensioner

Det finns 9 recensioner av Bockarna Bruse. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fantastisk barnbok
  Cecilia Giang-Ohlin, 17 mars 2023

  Fantastiskt bok för de yngsta. Vi läser och sjunger boken mycket. Jag har använt boken i många år i mitt yrke och nu var det dags att ge mina barnbarn ett exemplar.

 2. Toppenbra
  Andrea, 14 maj 2021

  Enda boken min son vill läsa innan läggdags. Lagom läskig berättelse och fina illustrationer med detaljer som går att leta efter när man läser för en tvååring.

 3. Fina illustrationer
  Hellan10, 25 september 2019

  Lagom lång och lättläst bok med fina illustrationer som passar perfekt till min barngrupp med 2-3-åringar! Trollet ser inte för läskigt ut😊

 4. En klassiker!
  Ugglemamman , 14 januari 2019

  Min dotter är 3 år och började älska bockarna bruse efter sång på dagis. Jag köpte direkt denna bok o den är ALLTID en av kvällsböckerns vi läser. Väldigt lite text men sagan går att göra väldigt spännande med bockarnas olika röster o trollets mörka läskiga röst. Hon älskar den!

 5. Mycket söt tolkning av den klassiska sagan. Det...
  Hanna Emilia, 19 november 2013

  Mycket söt tolkning av den klassiska sagan. Det läskiga Trollet är ju helt oemotståndligt gulligt, Kruusval kan sin sak, illustrationer som tilltalar liten som stor.

 6. Boken har tydliga bilder och en lätt text som små barn...
  Anna Petersson, 22 juli 2013

  Boken har tydliga bilder och en lätt text som små barn förstår. En spänning byggs upp i boken fast det inte är många sidor.

 7. Fina välkomponerade illustrationer till en klassisk...
  Maud , 24 maj 2013

  Fina välkomponerade illustrationer till en klassisk saga! Tycker om att det finns flera detaljer på bilderna att reflektera över, till exempel hararna i gräset etc. Mycket uppskattad bok!

 8. Boken har tydliga bilder som fångar barnens intresse...
  Lena Sinnerström, 9 maj 2013

  Boken har tydliga bilder som fångar barnens intresse och den är också en bra bok för samtal och reflektion ihop med barnen

 9. Vår son på fyra år älskar att läsa den och vi med! Så...
  Inger Olausson, 16 april 2013

  Vår son på fyra år älskar att läsa den och vi med! Så härliga bilder - lyfter även en gammal god klassiker!

Visa alla 9 recensioner

Fler böcker av Catarina Kruusval