Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Siri (del 1)
Läsålder
12-15 år
Utgivningsdatum
2012-08-17
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
ISBN
9789129686579
Sista resan (e-bok)

Sista resan E-bok

E-bok,  Svenska, 2012-08-17

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Spännande och intressant om människosmuggling, kärlek och snåriga relationer.

Siri är 16 år. Hon älskar flygplan och spenderar all sin lediga tid i flygfältets klubbhus. Ibland håller hon till där på nätterna för att ladda ner musik och filmer. En natt landar ett litet plan på flygfältet och ur ramlar en ung tjej som baxas in i en bil av en man. Siri fattar inte alls vad som händer, det borde inte komma några plan vid den tiden på natten! Bilden av tjejen etsar sig fast på Siris näthinna, hon sover dåligt och drömmer mardrömmar.

Hon ser registreringsskylten på bilen och ett par dagar senare förstår hon vems bil det är. Martin Wikers. På klubben träffar hon Aron. Han gillar inte alls att flyga, men blir medtvingad av sin pappa, Martin Wiker. Aron blir intresserad av Siri och hon ser sin chans att ta reda på hur Martin Wiker är inblandad. Siri inser snart att det handlar om människosmuggling. Det är inte bara en tjej har kommit till Sverige via flygfältet, utan flera. Allt medan Siri och Aron blir mer och mer förtjusta i varandra kommer Siri närmare den obehagliga sanningen.

Sista resan är en ruggigt spännande och intressant berättelse om ett angeläget och aktuellt ämne. Tempot är högt och som läsare blir man engagerad från början.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna