Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
56
Utgivningsdatum
2014-09-11
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Medarbetare
Lidström, Clara (foto)
Illustratör/Fotograf
Katy Kimbell
Dimensioner
250 x 200 x 8 mm
Vikt
367 g
SAB
uQc
ISBN
9789129690767

Fixa - steg för steg

(13 röster)  |   Läs 1 recension
Kartonnage,  Svenska, 2014-09-11
149
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Varför finns det inte fler faktaböcker som barn kan använda utan inblandning från föräldrar? Ur den tanken föddes idén till Clara Lidströms och Annakarin Nybergs gör-det-själv-böcker för barn. En serie böcker som vänder sig till lågstadiebarnet som gillar att baka, fixa och odla.

Böckerna är skrivna för barn, och känslan som förmedlas är "det här kan jag göra själv"! Med lekfulla illustrationer och tydliga instruktioner är det omöjligt att inte smittas av skaparglädjen. Cajsa Wargs devis "Man tager vad man haver" genomsyrar böckerna, vars ledord är kreativitet och återbruk. Det ska inte krävas dyr och avancerad utrustning för att baka eller bygga enligt recept eller ritningar, inte heller krävs det en stor tomt för att odla.

Fixa är den andra boken som släpps i serien. Den innehåller lätta beskrivningar på 10 roliga projekt att pyssla med, till exempel att göra egna personliga kylskåpsmagneter av knappar och leksaker, bygga styltor av konservburkar eller varför inte fixa en tavelram av pinnar och annat kul som man hittar i naturen? Alla beskrivningarna är lekfullt illustrerade i steg-för-steg-form av Katy Kimbell och Li Söderberg.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fixa - steg för steg
  2. +
  3. Nu lagar vi : mellis, middag och sötsaker

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nu lagar vi : mellis, middag och sötsaker av Annakarin Nyberg (inbunden).

Köp båda 2 för 317 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Fixa - steg för steg. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Barnen väljer FIXA
    Emmy , 1 december 2014

    Vi köpte författarnas första bok "baka" i våras och våra barn har verkligen gillat den boken (de har bakat och bakat!). Vi hade därför höga förväntningar på tvåan, uppföljaren FIXA. Barnen är jättenöjda även med fixa. Boken innehåller projekt med varierande svårighetsgrad men egentligen kan barnen bestämma nivån själva. Författarna uppmuntrar barnen att hitta på sina egna varianter och det gillas! Boken innehåller fantastiska bilder och illustrationer som gör det lätt även för dem som inte ha... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

Bokvideo