Robin Hood : Ljudboksklassiker 8 (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (220.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Ljudboksklassiker (del 8)
Inläsare
Torsten Wahlund
Utgivningsdatum
2014-04-11
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
ISBN
9789129694727
Robin Hood : Ljudboksklassiker 8 (ljudbok)

Robin Hood : Ljudboksklassiker 8 Ljudbok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2014-04-11

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Medeltidens Englands är ett orättvist samhälle. Adel och präster livnär sig på fattiga borgare och bönder. Den grymma sheriffen i Nottingham driver hänsynslöst in skatt och kastar folk i fängelse om de inte kan betala. Men i Sherwoodskogen är det de fredlösa som står för rättvisan, inte de höga herrarna.
Skogens hjälte Robin Hood och hans trogna vän Lille John hamnar i många äventyr. De kämpar med list, skicklighet och humor och firar gärna sina segrar med öl och sång. Men de glömmer aldrig sin uppgift: att stjäla från de rika och ge till de fattiga.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Robin Hood : Ljudboksklassiker 8. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Pyles tolkning av Robin Hood myten
    Morpheus, 31 mars 2021

    Howard Pyles återberättande av Robin Hood myterna har blivit den mest populära tolkningen, i alla fall i bokform, och här återges den på svenska inläst av Torsten Wahlund.

    Pyles Robin är en skämtsam gynnare som inte spiller blod i onödan, men gärna kastar sig in i påkduster, och som råkar ut för komiska lustigheter och en del spännande äventyr tillsammans med sina färgstarka kamrater i Sherwood skogen. Fokus ligger på humor och glada upptåg och jag känner att Robin och hans mannar, ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Howard Pyle