Som om jag vore fantastisk (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
188
Utgivningsdatum
2016-01-20
Upplaga
2
Förlag
Rabén & Sjögren
Dimensioner
178 x 110 x 12 mm
Vikt
110 g
SAB
uHc
ISBN
9789129698664
Som om jag vore fantastisk (pocket)

Som om jag vore fantastisk

(1 röst)
Pocket,  Svenska, 2016-01-20
89
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Jag svänger lite extra med hästsvansen när jag går och föreställer mig att Ante tittar. Han får faktiskt skylla sig själv. Han kunde ju ha bett mig att stanna, till exempel. Det gjorde han aldrig. Så han kan ju bo här och ruttna bort medan jag sticker och hittar något bättre. Eller bara fixar ett fantastiskt liv åt mig själv och skiter i alla andra.

Ella vill bort, vill vidare. Tillsammans med Nora lämnar hon gården och ger sig av för att hitta andra överlevare. Det måste väl finnas fler människor som har klarat sig undan febern? Men resan blir inte det fantastiska äventyr och segertåg de hoppats på. På gården visste de vad de hade, men de har ingen aning om vad som väntar dem nu.

Som om jag vore fantastisk är den spännande, fristående fortsättningen på kritikerrosade En sekund i taget och Spring så fort du kan. Sofia Nordin beskriver en postapokalyptisk verklighet där ingenting är som det brukar, samtidigt som de få människor som finns kvar har precis samma känslor och tankar som du och jag.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sofia Nordin