Älvsommar (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (24.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Utgivningsdatum
2017-06-07
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Lina Bodén
ISBN
9789129703702
Älvsommar (e-bok)

Älvsommar E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2017-06-07

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Stellas dröm har gått i uppfyllelse hon har fått en familj! Men en dag börjar något oväntat hända Stellas vänner, skorstensbarnen. De modiga och påhittiga skorstensbarnen lever sina liv på hustaken, helt utan rädsla för höjder. Så när Stellas vän Topsy plötsligt drabbas av höjdskräck är det tydligt att något är väldigt fel. Under några skimrande sommarveckor dras Stella in i ett magiskt äventyr med beskyddande lyktféer, bittra fejder och väl gömda familjehemligheter.

En stämningsfull och spännande högläsningsbok i klassisk sagotradition av Mårten Sandén, med fantastiska illustrationer av Lina Bodén. En bok med stora känslor och oemotståndliga cliffhangers som kommer att älskas av både stora och små läsare. Och få den mest inbitne tvivlare att tro på älvor ...

Sagt om Skorstensjul:

Det är en så vacker bok att jag inte kan sluta läsa ... Mårten Sandén prickar exakt in sagotonen i sin text, den ton som ytterst få barnboksförfattare hittar fram till och som kan förena en outhärdlig verklighet med en skimrande saga.
Dagens Nyheter

En finstämd och äventyrlig julsaga om vänskap och en längtan efter att höra hemma. De ljuvligt vackra illustrationerna är lätta att fantisera sig bort i.
Arbetarbladet

... en helt förtjusande, stämningsfull och allvarsam berättelse i saftigt, stort format, indelad i 24 kapitel med en liten cliffhanger i varje. Så smart! Och så underbara bilder.
Göteborgsposten
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mårten Sandén