Pijas bästa : Gittan, Lill-Zlatan och dom andra (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden (Halvklotband)
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
147
Utgivningsdatum
2018-08-23
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Medarbetare
Johansson, Karin (form)
Illustratör/Fotograf
Pija Lindenbaum
Dimensioner
246 x 200 x 20 mm
Vikt
739 g
SAB
Hcf
ISBN
9789129706765
Pijas bästa : Gittan, Lill-Zlatan och dom andra (inbunden)

Pijas bästa : Gittan, Lill-Zlatan och dom andra

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden, Svenska, 2018-08-23
279
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
År 1990 debuterade Pija Lindenbaum med bilderboken Else-Marie och småpapporna. Sedan dess har hon försett oss med en lång rad fantastiska böcker. Gittan och gråvargarna, Lill-Zlatan och morbror raring samt småbarnsböckerna om Micke och Manne är bara några!

Pija Lindenbaums böcker är högt älskade. Det är berättelser som roar, väcker tankar och som går att läsa på många plan. De väjer inte för de stora frågorna, och förminskar aldrig sina läsare - varken stora eller små. På pricken, roligt, allvarligt, lite konstigt och mycket typiskt, precis så som människor och livet är!

I samarbete med Pija Lindenbaum har vi här valt ut några av hennes oumbärliga bilderböcker och sånger och samlat dem i en volym. Här finns både några av de mest kända berättelserna och favoriter som inte längre finns i tryck, men som förtjänar att lyftas fram igen. Berättelserna varvas med sångtexter, bland annat libretton ur en helt nyskriven opera som har premiär på Kungliga Operan i Stockholm hösten 2018.

Pija Lindenbaum är en av våra absolut största bilderboksskapare. Hennes böcker har belönats med Augustpriset, Elsa Beskow-plaketten och Deutscher Jugendliteraturpreis. De har även vunnit Bokjuryn, Astrid Lindgren-priset, Stockholms stads hederspris, RFSU-priset, Emilpriset och Albert Engström-priset. Ett flertal dramatiseringar av Pija Lindenbaums böcker har gjorts och hennes böcker är översatta till ett stort antal språk.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Pijas bästa : Gittan, Lill-Zlatan och dom andra
 2. +
 3. Resan till Interversum

De som köpt den här boken har ofta också köpt Resan till Interversum av Maria Frensborg, Tomu, Yumi (inbunden).

Köp båda 2 för 428 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Pijas bästa : Gittan, Lill-Zlatan och dom andra. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fin samlingsvolym

  För oss alla som gillar Pija Lindenbaum så finns en rolig nyhet med "Pijas bästa" som är en samlingsvolym med ett gäng av Lindenbaums bilderböcker samt även sångtexter från en opera som har premiär i höst tydligen.

  Tanken är väl att det ska vara en fin presentbok att ge. Men jag är faktiskt väldigt svag för enskilda inbundna böcker få jag tycker det är en speciell känsla när barnen lätt kan kolla runt bland böckerna, titta på omslagen och välja ut en särskild bok som lockar.
  Mi... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Pija Lindenbaum