Norra Latin (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Stockholmsserien (del 1)
Läsålder
Unga vuxna
Utgivningsdatum
2017-10-20
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Lina Neidestam
ISBN
9789129707205

Norra Latin E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2017-10-20

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Tamar drömmer om att bli skådespelare. Clea är uppvuxen på teatern och filminspelningar. En regnig augustidag börjar de teaterprogrammet på Norra Latin i Stockholm. De går i samma klass, men lever olika liv. Tamar har lämnat både familj och vänner och flyttat till en ny stad. Clea har bott i Stockholm hela sitt liv och har en självklar position på skolan.

Men den anrika byggnaden döljer många hemligheter. En tragedi som sägs ha inträffat i aulan när skolan var pojkläroverk, har förvandlats till en vandringssägen. Vad är sanning och vad är myt? Och vad väntar i skuggorna på Norra Latin?

Norra Latin är Sara Bergmark Elfgrens första roman efter succéerna med Cirkeln och poddserien De dödas röster. En övernaturlig spänningsberättelse.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Norra Latin. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 12 november 2017

    Nu har jag läst romanen Norra Latin, som är den första boken i en planerad serie, Stockholmsserien, i genren unga vuxna, av författaren Sara Bergmark Elfgren.

    Jag har bara läst en bok av författaren tidigare, och det var boken Cirkeln, som är den första delen i en trilogi, som Sara Bergmark Elfgren skrev tillsammans med Mats Strandberg. (Här är en länk till min recension av den boken). Jag har inte läst dom två andra böckerna i serien.

    Norra Latin är en roman i genren unga... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sara Bergmark Elfgren