En förtrollad jul (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (64.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Adventsbok (del 2016)
Läsålder
3-6 år
Inläsare
Philomene Grandin
Utgivningsdatum
2018-02-20
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
ISBN
9789129710779

En förtrollad jul Ljudbok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2018-02-20

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
För femte året i rad kommer adventsboken alla längtar efter - en högläsningsbok i 24 kapitel som räknar ner till julafton. Börja första december och läs ett kapitel om dagen ända fram till jul.

När Yusuf flyttar hem till Martha ställs allt på ända. Först känns allt bara jobbigt, Yusuf är tyst och tråkig och håller sig mest bara för sig själv. Och när han stjäl Marthas hamster och tar med den ut i skogen tappar hon tålamodet helt. Han är nog faktiskt inte riktigt klok! Men allt förändras när Yusuf en dag övertalar Martha att följa med honom ut i skogen. Där väntar en magisk värld och ett uppdrag som bara de kan lösa. Det blir början på en förtrollad jul.

En stark och stämningsfull berättelse om sagans mäktiga kraft skriven av Siri Spont med fantastiska illustrationer av Alexander Janson. En aktuell och spännande adventsberättelse som utspelar sig i julskimrande förortsmiljö och i djupaste skogar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En förtrollad jul. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Jättebra!
    Emma, 4 januari 2020

    Så spännande bok! Oväntad handling! Jag tyckte mycket om den. //Lo, 10 år

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Siri Spont