Handbok för superhjältar 3 - Ensam (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (66.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Handbok för superhjältar (del 3)
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2018-04-27
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Agnes Våhlund
ISBN
9789129711592

Handbok för superhjältar 3 - Ensam E-bok

(10 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2018-04-27

Styckköp

79
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Ensam är inte stark"

Att vara superhjälten Röda Masken har förändrat allt för Lisa. Hon har fått självförtroende och vågar för första gången i sitt liv säga ifrån men i skolan hon är fortfarande lika ensam.

Om kvällarna flyger hon ut över staden och bekämpar brottslingar. Varenda rånare och tjuv är rädda att möta superhjälten. Alla utom stadens farligaste skurk, Wolfgang. Han är inte det minsta rädd och han har svurit att fånga in Röda Masken. Kommer Lisa hinna sätta Wolfgang bakom lås och bom innan han fångar henne?

Fartfyllt, spännande och läckert om en liten tjej som tar saken i egna händer. Ett slags modern Pippi Långstrump med superkrafter som skildras med fantastiska illustrationer. Ett äventyr som man slukar, med en hjältinna som man bara måste älska!

"Boken är fullkomligt lysande. Den passar alla barn och även de som inte är så sugna på att läsa blir lockade. Förutom de grymt tecknade bilderna så är storyn fantastisk och inspirerar barn att tro på sin egen förmåga. Vi bevakar redan del 2! Boken borde vara obligatorisk i alla skolbibliotek."
Läsarrecension Adlibris
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Handbok för superhjältar 3 - Ensam. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra fortsättning med fin twist & cliffhanger

    Misstänker att det är fler än oss som längtat efter att del 3 av Handbok för superhjältar ska släppas? Nu är den äntligen här och vi läste den i en stöt igår. En bra serie som handlar om Lisa - en mobbad tjej som utvecklas till superhjälte när hon hittar "handbok för superhjältar". Nu har vi kommit till del 3 och även om staden älskar hennes superhjältejag "Röda masken" så är hon lika ensam som vanligt så fort hon tar av sig sin superhjälteuniform. Som vanligt är illustrationerna verkligen mi... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna