Handbok för superhjältar 2 - Röda masken (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (73.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Handbok för superhjältar (del 2)
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2018-04-27
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Agnes Våhlund
ISBN
9789129713473
Handbok för superhjältar 2 - Röda masken (e-bok)

Handbok för superhjältar 2 - Röda masken E-bok

(12 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2018-04-27

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Vinnare av Årets barndeckare 2018!

Om man drömmer om något tillräckligt länge kommer det en dag att bli verklighet. Lisa har klarat av sitt första superhjälteuppdrag, men det känns som om hon bara drömt det. För i hennes vardag är allt som vanligt: hon vantrivs i skolan och killgänget är värre än någonsin. De ger sig på de svagaste och mobbar alla, inklusive Lisa. Varje ledig stund läser Lisa i boken hon hittade på biblioteket, Handbok för superhjältar.

Fartfyllt, spännande och läckert om en liten tjej som tar saken i egna händer. Ett slags modern Pippi Långstrump med superkrafter som skildras med fantastiska illustrationer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Handbok för superhjältar 2 - Röda masken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En härlig bok
    Nella, 26 januari 2022

    En serieteckning i bokform säger min son. En jättebra och välskriven bok. Fina bilder och trevlig att läsa tillsammans med barnen.

  2. Öppnar upp för samtal

    Böckerna fångade A direkt - både berättelsen men också illustrationerna lockade. Boken tar upp och ger läsaren ett perspektiv på mobbning som nog kan öka empati för sina klasskompisar, göra det lättare att leva sig in i deras känslor. Smart när författaren även tar upp hur Lisa själv blir en av de som bara tittar på men sedan reagerar. Efter vi läst kunde jag och A ha en diskussion om mobbning just utifrån "bystander approach" - vad gör han om han i framtiden ser någon bli mobbad? Vi diskute... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna