Lillis och äkta kompisarna (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (7.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Lillis (del 2)
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2019-08-16
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Micaela Favilla
ISBN
9789129714814

Lillis och äkta kompisarna E-bok

E-bok,  Svenska, 2019-08-16

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Lillis tuschpennor ligger i perfekt ordning. Som en regnbåge. Men Lillis ritar bara en liten sur grå kanin. Storasyster har åkt iväg på fotbollscup, och Lillis fick inte följa med.

Lillis tänker sura alla dagar, ända tills storasyster kommer hem igen. Och då tänker hon sura ännu mer. För storasyster kommer komma tillbaka med medalj. Och diplom att sätta på väggen. Och en massa roligt att berätta.

Lillis kommer inte ha nåt alls att visa när storasyster kommer tillbaka. Bara en liten sur kanin.

Lillis tycker jättemycket om sport. Därför har hon startat ett eget lag: Snabbsportens IK. I det laget kan man hålla på med vilken sport som helst och man bestämmer reglerna lite som man tycker. Men just nu är Lillis bara sur. Storasyster är på fotbollscup och nere på gården är en tjej ute och spelar med en boll som sitter fast på ett gummiband. Tjejen slår iväg bollen med ett stort racket. Det verkar ganska svårt. Och lite kul.

Plötsligt får Lillis lite lust att gå ut ändå. Hon kan fortsätta rita utomhus. För solen skiner ju. Och kanske, kanske behöver hon inte vara sur ända tills storasyster kommer hem igen?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Micaela Favilla