Prästmordet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (118.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Tommy & Flisen (del 9)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Anastasios Soulis
Utgivningsdatum
2018-08-30
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
ISBN
9789129715446

Prästmordet Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2018-08-30

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Tommys mamma gifter sig med Fredrik och bröllopsmiddagen äger rum på Thorslottet, där gästerna också sover över. Under natten blir Mozarts ansikte, en värdefull staty, stulen. Tommy och Flisen misstänker Fridas kille Torbjörn, som de sett smyga omkring under natten, men säger ingenting.

När Tommys mamma och Fredrik sedan åker på bröllopsresa får Tommy bo hos Flisen. De deltar i SommarBollen, ett fotbollsläger som drivs av prästen Malte. Han vigde Tommys mamma och Fredrik och är barndomsvän med Torbjörn. De berättar för Malte att de misstänker Torbjörn för stölden av Mozarts ansikte, och Malte säger att han ska prata med Torbjörn.

Dagen efter kommer inte Malte till träningen, och när Tommy och Flisen åker till prästgården för att se vad som hänt hittar de honom mördad - ihjälslagen med Mozarts ansikte, som ligger bredvid Maltes döda kropp. Tommy och Flisen bestämmer sig för att ta reda på vad som har hänt, inte minst för Maltes rullstolsbundna fru Barbros skull.

Det är action från första sidan och spänningen hålls på hög nivå boken igenom. En lättläst berättelse som väver samman vardagsproblem och deckarintrig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lena Lilleste