Hemliga Myran (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (63.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Myran (del 3)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Gustaf Hammarsten
Utgivningsdatum
2019-03-22
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Emma Adbåge
ISBN
9789129716641

Hemliga Myran Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2019-03-22

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Det ligger en främling i soffan. Hon skriker och sover och bajsar och ibland vevar hon med armarna. Enligt mamma är hon superstark. Om hon ramlar ut från en helikopter kan hon hänga och dingla i ett rep utan att släppa taget.
- Allvarligt talat, tycker Myran.
Varför skulle en bebis åka helikopter.


Det är sommarlov och Myran åker till en stuga på landet med mamma, Jesper och sin splitternya lillasyster. I skogen träffar han en tjej som är full av hemligheter. Hon har armen i gips och heter Gloria, säger hon i alla fall. Men det är inte alldeles lätt att plötsligt vara storebror och dela mammas uppmärksamhet med ett skrikande, bajsande litet knyte. Myran längtar efter pappa i stan och efter sin kompis Diego. Och kanske känner Diego på sig det, för när allt är som krångligast kommer han och hälsar på. Som vanligt är han full av idéer och som vanligt blir det inte riktigt som Myran tänkt sig. Men det mesta ordnar sig ändå till slut.

De två första böckerna om Myran En Myras liv och Myran och gåtorna älskades av både läsare och kritiker, och den tredje och avslutande delen gör ingen besviken. Små och stora funderingar blandas och Emma AdBåges illustrationer passar på pricken till den roliga men samtidigt allvarliga historien om Myran och hans familj och vänner.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Linn Gottfridsson

  • En Myras liv

    Linn Gottfridsson

    Det är långrast och Myran och Henny jobbar med sin nya snigelvärld bakom gympasalen. Arvid har varit där och spionerat och Felicia har gått förbi tre gånger. Tredje gången frågade hon kanske - Får jag vara med? I så fall hörde inte Myran. Om man i...

  • Myran och gåtorna

    Linn Gottfridsson

    Det är bra att ha en mamma som är kär för hon säger ja till nästan allt. I vanliga fall tycker Myran att mamma kan vara ganska petnoga. Allvarligt talat, suckar hon, fast det bara handlar om pluttgrejer. Nu verkar hon ha glömt hur man blir irriter...