Dimmornas dal (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (127.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Skuggspelet (del 2)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Nina Zanjani
Utgivningsdatum
2020-07-17
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Alexander Jansson
ISBN
9789129716825

Dimmornas dal Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2020-07-17

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Ängeln utan vingar ska växa upp hos människorna. Men ett frö kommer att finnas i hans själ och en dag ska fröet börja gro. Då kommer dimhjärtat att lockas tillbaka, och det är början till undergången: för med dimman följer en skymning som ska förmörka hela världen."

Tea har äntligen hittat Gabriel, men han är sig inte lik och vill inte följa med hem. Han hör en röst som manar honom att söka efter sin pappa, den får honom att ta sig in i Dimmornas dal. De som har vågat sig in i dimman har aldrig kommit tillbaka, men Tea måste. Nu gäller det inte bara att hitta Gabriel - Tea kan bara rädda honom om hon lyckas stoppa den eviga skymningen.

Teas äventyr fortsätter i en magisk värld som befolkas av skednäsor, olyckskorpar och pepparkakshäxor; en värld som skulle vara helt underbar om det inte var för den mystiska grådimman som breder ut sig. En gammal olycksbådande profetia håller också på att slå in, och det verkar som om Tea är den enda som kan stoppa undergången.

Dimmornas dal är den andra delen i trilogin Skuggspelet. Med den är Maud Mangold tillbaka i fantasygenren, och hon är påhittigare än någonsin.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Maud Mangold