Drottningens återkomst (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (117.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Spegelspelet (del 1)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Nina Zanjani
Utgivningsdatum
2019-05-23
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
ISBN
9789129716856

Drottningens återkomst Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2019-05-23

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Det var någon borta vid cykelstället. En liten gestalt insvept i något ljusbrunt. Hilja! Teas hjärta tog ett skutt. Hastigt drog hon upp huvan och skyndade över skolgården.

Hilja var sig lik: samma toviga hår och slitna sjal, som egentligen var hennes vingar, svept runt den magra kroppen. Hon smålog osäkert. 'Kan du följa med mig tillbaka? Nu på en gång.'"

Tea är tillbaka i människornas värld, men hon saknar Landet på andra sidan. Allt är frid och fröjd där nu när Skuggans makt är bruten, men Tea hör inte av sina vänner trots att de lovat varandra att hålla kontakten.

Men så en dag dyker hon upp igen, ängeln Hilja, och återigen behöver hon Teas hjälp. Det blir starten på ett alldeles nytt äventyr i det magiska landet som befolkas av allehanda sagoväsen: skednäsor, olyckskorpar, pepparkakshäxor och kända sagoprinsessor.

Den här gången handlar det mer om Hilja. Hon är satt att vara änglavakt över Sagoslottet där Snövit bor, och oroande saker är i görningen. Det verkar som om prinsessans onda styvmor på något sätt har återvänt. Men vem är det som hjälper henne? Samtidigt går rykten om att vaktelfolkets barn rövas bort.

Tea, Hilja och Utzi måste ta reda på hur allt hänger ihop, rädda vaktelbarnen och stoppa den onda drottningen från att återta makten ...

Drottningens återkomst är den första delen i duetten Spegelspelet, som utspelar sig i samma sällsamma värld som Skuggspelet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Maud Mangold