Vintersport går bort (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (76.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Note to self (del 2)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Emma Peters
Utgivningsdatum
2018-12-13
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
ISBN
9789129717112
Vintersport går bort (ljudbok)

Vintersport går bort Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2018-12-13

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Äntligen är det lucia och dags för skolans traditionella fjällresa. Alla ska få prova på både utförsåkning, längdskidor, hundspann och pimpelfiske. Eller äntligen och äntligen ... Någon stor vintersportare har Ottilia aldrig varit. När hon bodde i Linköping höll hon mest på med dans och hästar, men här på Lidingö verkar alla födda med pjäxor på fötterna. Som tur är finns både google och youtube! Där kan man lära sig såväl off piståkning som lavinsäkerhet.

Alla kastar sig ut i pisterna, medan Ottilia fastnar redan i bygelliften. Bokstavligt talat. Det är hög risk att Ottilia fortsätter sin bana som Lidingös mest pinsamma tonåring även i fjällen. Luciashowen får bli tillfället då hon ska slå Lidingökompisarna med häpnad genom att visa vilken enorm scenpersonlighet hon är. Då ska hon sätta Linköping på danskartan!

Nu är de här igen: Sur-Emil, Super-Steven, bästa Tessan och lilla Axel, mentor Gittan och Torgny, idrottsläraren, plus alla Carlar och Filippor. Och så Ottiiilia, förstås.

Från skämsmössa till superhjältinna i ett tempo som gör att det aldrig blir tråkigt: korta kapitel, snabba repliker och skruvad igenkänning.

Andra delen i Note to self-serien. Första boken, Rutiga byxor funkar inte här kom i juni 2018.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Note to self : rutiga byxor funkar inte här

    Marie Hammar, Abbe Wahlquist

    Att flytta från Linköping till Lidingö, en tjusig Stockholmsförort, när man ska börja sjuan är inte så okomplicerat som Ottilia hade trott. Ny i klassen, med världens mest pinsamma adress och rutiga byxor tar hon klassen med storm. Bokstavligt tal...

  • Tänk inte! Bara kör!

    Marie Hammar, Abbe Wahlquist

    Det är första dagen efter jullovet - inte konstigt att Ottilia tycker att det känns nervöst och pirrigt. För visst var det väl något speciellt mellan henne och Emil efter traumat de delade på skolans skidresa före jul? Eller? Men det kan bli för m...