Det är så logiskt, alla fattar utom du (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (202.2 MB)
Språk
Svenska
Läsålder
12-15 år
Inläsare
Lisa Bjärbo
Utgivningsdatum
2019-09-02
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
ISBN
9789129720099

Det är så logiskt, alla fattar utom du Ljudbok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2019-09-02

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
I fyra år har Johan varit hemligt kär i sin tjejkompis. I fyra år har han bitit ihop, lyssnat, spelat intresserad när hon babblat om sina kärlekshistorier. Men nu går det inte längre. Han kommer att explodera!

Johan och Ester har varit bästa kompisar sedan tidernas begynnelse. Först satt de bredvid varandra i sandlådan, nu är de 16 år och sitter bredvid varandra i gymnasieklassrummet på Katedralskolan i Växjö. De vet precis allt om varandra. I alla fall nästan. Det är bara en sak som Johan inte har talat om för Ester - han har varit kär i henne de senaste fyra åren, och tycker inte att det här med bästa kompisar räcker längre.
Tyvärr verkar Ester bara ha ögon för den där pinnen med gitarren. Han med hårdrocksfrisyr och slitna converse. Adam. Ester får gåshud bara hon hör namnet. Hon förstår inte alls varför Johan tjurar så mycket den här hösten, livet är ju fantastiskt! I alla fall fram till den där halloweenfesten, när allt händer på samma gång ...

Med säker hand och stor humor tecknar Lisa Bjärbo en trovärdig ungdomsvärld, full av kärlek, bortglömda läxor och sömnlösa nätter. Det är så logiskt, alla fattar utom du är en härlig feel good-roman, med rapp dialog och stor igenkänningspotential.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Det är så logiskt, alla fattar utom du. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Unikt och verkligt drama
    Biblioteksbarnet, 26 augusti 2023

    Den var väldigt annorlunda från andra sorts böcker med samma tema jag läst. Men den var också mycket bättre än dem.
    Väldigt fängslande historia med fantastiska karaktärer! Stor igenkänningsfaktor men också hoppingivande.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lisa Bjärbo