Mitt storslagna liv (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (239.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Skärblackatrilogin (del 1)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Jenny Jägerfeld
Utgivningsdatum
2019-12-06
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
ISBN
9789129720556

Mitt storslagna liv Ljudbok

(7 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2019-12-06

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Mamma har alltid sagt att jag är "en unik människa" att jag är "annorlunda" och "speciell". Jag tror egentligen bara att det är ett snällare sätt att säga "konstig" på.

Nu hade jag exakt sextio dagar på mig på att bli en ny person. Eller ja, femtionio. Sedan var sommarlovet slut och skolan skulle börja. Det var givetvis inte lätt, men det var inte heller omöjligt. Om man kan åka till månen, borde man ju kunna bli populär? Eller? Jag skulle ta reda på exakt hur.

Sigge och hans mamma och syskon har flyttat från Stockholm till Skärblacka, hem till mormor och hennes pensionat. Sigge tycker att det är toppen. Nu kan han reboota sig själv och bli en ny människa. Planen är att bli omåttligt populär eller i alla fall att kunna prata med folk utan att de tittar på honom som om han var ett freak. Men hur gör man för att få vänner? Hur blir man populär? Och framför allt: Kan man fixa det på 59 dagar?

Jenny Jägerfeld är tillbaka med en berättelse om ensamhet och vänskap, utanförskap och popularitet och om att välja vem man själv vill vara. Precis som i kritikerrosade Brorsan är kung och Augustnominerade Comedy Queen berättar Jägerfeld med hisnande humor och bråddjupt allvar en historia som inte lämnar någon läsare oberörd.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mitt storslagna liv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Helt enkelt storslagen!
    -, 27 februari 2022

    Boken har allt: angeläget ämne, humor, värme -och fantastisk inläsare!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jenny Jägerfeld