Sömnsagor (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (57.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Sömnsagor (del 1)
Läsålder
3-6 år
Utgivningsdatum
2019-09-05
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Laura Di Francesco
ISBN
9789129720594
Sömnsagor (e-bok)

Sömnsagor E-bok

E-bok,  Svenska, 2019-09-05

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Vad gör man när barnet inte kan somna? Jo, nu kan man ta hjälp av den här geniala, vackert illustrerade boken med handfasta råd till föräldrar plus suggestiva sagor som hjälper barnen att somna och som kan bidra till goda sömnvanor också i framtiden!

Författaren och psykologen Helena Kubicek Boye har under många hjälpt både vuxna och barn att komma ur sina sömnproblem och skapa goda sovvanor. Bokens första del består av tips och råd till föräldrarna liksom funderingar över hur man kan möta barnets frågor inför natten. I bokens andra del finns sömnsagorna, som riktar sig till barn mellan tre och sex år. De är upplagda på ett sätt som ska underlätta för barnet att slappna av i kroppen och varva ner mentalt, och på så sätt lättare kunna somna. Boken innehåller fem sömnsagor: Sömnlandet, Sömntåget, Sagohavet, Två moln och en rymdraket och Godnatt alla djur på gården. Sist i boken finns också ett recept på hur du eller barnet kan skapa en egen sömnsaga!

Boken är genomillustrerad av en ny, spännande illustratör: Laura Di Francesco. Hennes färgskala är magisk och bilderna skapar en fantastisk nattstämning och fantasieggande sömnvärldar att stiga in i både för barnet och för den vuxne som läser.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna