Bergtagen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Järvhögatrilogin (del 1)
Läsålder
Unga vuxna
Utgivningsdatum
2020-04-24
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
ISBN
9789129722062
Bergtagen (e-bok)

Bergtagen E-bok

(5 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2020-04-24

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En elev försvinner från Järvhöga Läroverk, en gammal internatskola belägen i Jämtlands skogar. En kedja av skallgångar, polisutredningar och ryktesspridning drar igång. Julia, som går på ortens gymnasium, deltar i sökandet först av ren tristess, men snart blir hon alltmer indragen. Det visar sig snart att det inte är första gången en ung pojke från skolan har försvunnit ut i skogen för att aldrig mer återvända.

Stark spänning och magisk realism i Bergtagen, första delen i en trilogi där förflutet och nutid vävs ihop i ett samhälle där alla känner alla.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bergtagen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 27 maj 2020

    Jag har läst två böcker tidigare av Camilla Sten, och det är böckerna En annan gryning och Staden. Jag tyckte oerhört mycket om båda två, och allra bäst om Staden. En annan gryning fick 4,5 i betyg från mig, och Staden fick 5.

    Nu har jag läst en tredje bok av Camilla Sten, och det är en bok i kategorin Unga vuxna. Boken heter Bergtagen och är den första boken i en planerad bokserie kallad Järvhögatrilogin.

    Jag tycker att även den här boken var mycket bra, och tycker absolu... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Camilla Sten