Midnattsblot (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (243.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Järvhögatrilogin (del 2)
Läsålder
Unga vuxna
Inläsare
Electra Hallman
Utgivningsdatum
2021-06-04
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
ISBN
9789129722093
Midnattsblot (ljudbok)

Midnattsblot Ljudbok

(16 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-06-04

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
De hade sett någonting ute i skogen. Hört någonting. Någonting som inte var mänskligt. Hur kunde allt förbli detsamma efter det? Det var som om alla hade glömt. Alla utom hon. För de flesta i Järvhöga har livet återgått till det vanliga efter den dramatiska händelsen i skogen, då den försvunna eleven Markus återfanns vid liv. Men för Julia är inget sig likt. Det som lurade bland träden är kvar. Det som lockar pojkar in i skogen, det som alltid funnits i Järvhöga, finns fortfarande där ute. Samtidigt börjar Emil, Markus rumskamrat, ana att någonting inte är som det ska på skolan. Någonting har förändrats. Med Markus, med allt, och ingen går säker. Medan ljuset och våren återvänder till Järvhöga måste Julia och Emil försöka rädda sig själva, och dem som de älskar. Innan det är för sent. Midnattsblot är den fristående fortsättningen i Järvhögatrilogin, där stark spänning blandas med magisk realism.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Midnattsblot. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra
    Helena, 6 augusti 2023

    Jag gillar den, lyssnat på Bergtagen före och kommer lyssna på tredje delen nu direkt

  2. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 9 juni 2021

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Boken Midnattsblot av författaren Camilla Sten är den andra delen i Järvhögatrilogin. Den första boken heter Bergtagen och den läste jag för ett år sedan. Jag tyckte mycket om den första boken och jag tyckte mycket om den här. Den är välskriven, spännande, och berörande. Och jag ser verkligen fram emot den tredje och avslutande boken i serien. Rekommenderar varmt bokserien. (Och även författarens tidigare böcker, En annan gryning, och framförallt, Staden).

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Camilla Sten