Eldvakt (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Järvhögatrilogin (del 3)
Läsålder
Unga vuxna
Utgivningsdatum
2022-06-10
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
ISBN
9789129722109
Eldvakt (e-bok)

Eldvakt E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-06-10

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Studenten närmar sig för Julia och Astrid, men för Julia känns friheten långt borta. Hur ska hon kunna lämna Järvhöga efter allt som hänt? När hon vet att skuggorna som lurar i skogen inte bara finns kvar där, utan verkar växa sig starkare?

Även för Emil tycks situationen värre än någonsin. Markus blir inte bättre, snarare verkar han glida allt längre bort, in i något annat. Och nyheten om Läroverkets nya ägare oroar, vem är egentligen den mystiska Oscar von Graaf?

Medan lågorna kommer närmare inser både Emil och Julia att tiden håller på att rinna ut.

Eldvakt är den tredje och sista delen i Järvhögatrilogin, där stark spänning blandas med magisk realism. Läs också Bergtagen och Midnattsblot.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Eldvakt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 3,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 27 oktober 2022

    Betyg: 3,5 av 5 - 📚 - Den här boken, Eldvakt, är den tredje och avslutande delen i Järvhögatrilogin, en bokserie som riktar sig till unga vuxna, av författaren Camilla Sten. Dom två första böckerna heter Bergtagen och Midnattsblot, och dom har jag läst tidigare. Jag tyckte om dom två förra böckerna, och jag tyckte även om den här. Jag har ingenting emot att läsa ungdomsböcker ibland, för jag tycker oftast att dom är minst lika bra för vuxna. Kan absolut rekommendera trilogin.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Camilla Sten