Pappa Monstersson fyller år (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Familjen Monstersson (del 13)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
44
Utgivningsdatum
2020-07-31
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Medarbetare
Neumann, Rebecka (form)
Illustratör/Fotograf
Pelle Forshed
Dimensioner
217 x 151 x 9 mm
Vikt
214 g
SAB
Hcf
ISBN
9789129723045
Pappa Monstersson fyller år (inbunden)

Pappa Monstersson fyller år

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2020-07-31
99
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Pappa Monstersson älskar födelsedagar och imorgon fyller han år. Men Boris har ingen present, och han har inte så mycket pengar heller. Därför bestämmer sig Boris och Ebba för att själva göra en present. De kommer på en jättebra idé - de vet precis vad han behöver! Det är i alla fall vad de tror.

Serien Familjen Monstersson är en modern klassiker i kategorin lättläst och älskas av såväl läsare och föräldrar som bibliotekarier och bokbloggare. Eller som Bibliotekstjänst skrev: kommer att få många barn att förstå varför det är roligt att läsa.

Familjen Monstersson ingår i Rabén & Sjögrens serie med lättlästa böcker för de allra yngsta nybörjarläsarna. Lite text och läsvänlig typografi, pratbubblor med versal text plus massor av roliga färgbilder.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Pappa Monstersson fyller år. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ännu en rolig bok!
    Maria, 17 december 2020

    Vi har läst alla böcker om familjen Monstersson och denna håller samma kvalitet som de andra! Rolig och lagom lång och uppskattas av barnen i olika åldrar :) Rekommenderas!

  2. Rolig serie som kan läsas fristående

    Philip 8 år:
    Jag har läst boken Pappa Monstersson fyller år. Den är bra och fin. Det finns ganska många Monstersson böcker och detta är nummer 13. Man måste inte läsa böckerna innan för att läsa denna bok och man kan läsa dem huller om buller. Boris har ingen present till sin pappa och inte så mycket pengar. Pappan tjuvtittar på vad Boris och Ebba gör. Man ser det på en bild. Pappan blir jaM... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Mats Wänblad